G19: Tiller 0 - 3 Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 22. Aug 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): G19-1 ble knallhardt straffet av et effektivt Steinkjer-lag onsdag kveld.

Steffen Hammer og resten av G19 fikk ikke hull på byllen til tross for store målsjanser.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet friskt mot et godt Steinkjer-lag, men det var gultrøyene fra nord i Trøndelag som tok ledelsen etter 13 minutter da de kom alene med Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo.

Så skulle man etter hvert se at dette var ikke Tillers dag i begge 16-meterne.

I det 29. spilleminutt fikk Steffen Ratdal Hammer en opplagt målsjanse da han kom alene med keeper, men forsøket skled av foten og ballen havnet utenfor lengste stolpe.

Rett etterpå fikk Steinkjer en stor sjanse, men en strålende redning av Smemo hindret en ny bortescoring.

Dessverre kunne han ikke hindre at gjestene doblet ledelsen ni minutter før pause på nok et forsøk alene med sisteskansen bak et usedvanlig passivt Tiller-forsvar.

Nettsusene lot seg vente

Vondt ble dog til verre.

Bare få minutter senere kunne Arnaud Habarurema skape et nytt liv i kampen, men styringen fra kloss hold snek seg utenfor.

Steinkjer gikk deretter rett i angrep. Et skudd fra 18 meter ble hamret i mål på kontant vis, og dermed måtte Tiller prøve å utligne en 3-0-ledelse i andre omgang.