Før kampen: Gimse - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 11. Aug 2019

Kvinnelaget returnerer til seriespillet mandag kveld.

Blir det mer å juble for allerede i første høstkamp?


Gimse IL - Tiller IL
8. serierunde
3. divisjon kvinner avdeling 1
Mandag 12. august 2019 kl.20.00
Brekkåsen Stadion (Gimse)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 14 grader, svak vind

Kampen oppdateres direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar den relativt korte turen ut til Brekkåsen i Melhus kommune for å starte høstsesongen denne mandagskvelden.

Tiller vant en knallsterk bronse i Norway Cup for en uke siden, og nå har laget fått trent godt til å møte Gimse.

I motsatt oppgjør i vår, som for øvrig var åpningskampen i avdelingen, vant Tiller 4-1 takket være en strålende første omgang som så tre mål på 21 minutter.


Gjerrige Gimse

Gimse ligger i skrivende stund på 6. plass på tabellen med sine ni poeng på åtte kamper. I siste kamp før sommerferien ble det 1-1 hjemme mot Malvik, og de står med bare én seier på sine seks siste kamper.

Rødtrøyene er kjent for sin gode defensive struktur. De slipper sjelden inn mange baklengsmål i samme kamp, og det er mye takket være en god keeper og forsvarsrekke.

Samtidig scorer de lite. Med sine ti mål riktig vei, er Gimse det minstscorede laget i avdelingen.

Se tabellen i 3. divisjon avdeling 1 her.


Ønsker like god prestasjon

Tiller kommer til denne kampen med en god porsjon selvtillit etter en god trenings- og kampuke etter en hektisk uke i Oslo og Norway Cup.

På tirsdag møtte de KIL/Hemne til en treningskamp på Lade, der blåtrøyene leverte en god prestasjon til tross for et 4-2-tap. KIL/Hemne vant for øvrig sin første seriekamp i 2. divisjon på lørdag da de slo Nardo hele 8-0.

Tiller avsluttet vårsesongen med en sterk 3-0-seier over et toppet Byåsen KF-2-lag på bortebane, og de håper formen er vedlikeholdt godt nok før det tøffe møtet med Gimse.

Med seier på mandag, vil Tiller ta tilbake tabelltoppen med en kamp til gode.


Hodebry med glede

Tiller har trent godt gjennom hele sommeren. Helt siden vårens siste kamp var ferdig, har laget hatt treninger for de som har vært hjemme til enhver tid. Med et snitt på over 20 stk på de frivillige øktene, har aktiviteten vært særdeles god.

Toppet med en solid treningskamp mot KIL/Hemne som flere av de eldste spilte, gjør at trenerteamet har et lite luksusproblem med å velge ut en kamptropp til mandag.

Ingen er meldt skadet eller syk før høstsesongen tas fatt på.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.