Kategori

Tangvik blir værende

Postet av Marius L. Larsen den 7. Aug 2019

Keeper Erland Tangvik kommer ikke til å forlate Tiller i dette overgangsvinduet.

"Den grønne mannen" blir å se med Tiller-logo på brystet også i høst.


Tiller Idrettslag Fotball kan gledelig meddele at herrekeeper Erland Tangvik (22) blir i klubben ut 2019-sesongen før en ny avgjørelse tas.

Tangvik har vært en ettertraktet mann som Tiller har fått mange henvendelser på gjennom hele året, spesielt i løpet av sommeren. Men gjennom en god dialog med spiller og klubb, har avgjørelsen falt på at keeperen velger å fullføre inneværende sesong på TOBB Arena Sør.

- Jeg føler at jeg fortsetter å ta steg i Tiller, og vi gjør en veldig bra sesong for øyeblikket. Jeg trives veldig godt her og har god oppfølging av keepertrener. Jeg ser ingen grunn til å endre på dette nå, og jeg ønsker å fullføre årets sesong med en ambisiøs gjeng, sier Tangvik.


Hagen til Oslo

På den andre siden kan klubben bekrefte at laget mister sin andrekeeper Mats Woldmo Hagen (20) allerede denne uken.

Hagen har kommet inn på studier i Oslo, og reiser sørover før helga.

- Det er alltid synd å miste spillere. Mats har kommet litt i skyggen av en solid førstekeeper, men han har vært like bak og alltid vært like seriøs - en fryd å jobbe med. Vi ønsker selvfølgelig Mats lykke til videre med studiene og fotballkarrieren, og han er alltid velkommen tilbake hos oss i Tiller ved en senere anledning, forteller keepertrener Marius Larsen før han kommenterer videre.

- For vår del ser det ut til at det ikke blir så veldig mye annerledes på den fronten. Vi er naturligvis veldig glade for at Erland ønsker å fortsette utviklingen sin hos oss, og vi tror han kommer til å spilte på et toppnivå innen rimelig tid. 

- Det er mulig vi kommer til å løse keepersituasjonen bak ham internt med junior resten av sesongen. Vi har det ikke travelt med å utvikle gode spillere, sier Larsen.


Tiller Idrettslag Fotball takker Mats Woldmo Hagen for en fremragende innsats i klubben, og vi ønsker han lykke til videre!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline