Kategori

Før kampen: Tiller - Kolstad

Postet av Marius L. Larsen den 1. Aug 2019

Herrelaget tar imot Kolstad til et heftig lokaloppgjør fredag kveld.

Det var hett forrige helg. Hett blir det også garantert banen i lokaloppgjøret fredag kveld.


Tiller IL - Kolstad Fotball
14. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 2. august 2019 kl.19.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Sol, 18 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen er vertskap for Kolstad i den første kampen i andre halvdel av årets sesong. Dette blir et heftig lokaloppgjør på forhåpentligvis en flott sommerkveld på TOBB Arena Sør.

Kolstad, klubben fra bydelen som omtales som "Kvitbyen" så vel som Saupstad og Huseby, tok det lengste strået i motsatt oppgjør i vår. Blåtrøyene misset på straffe i andre omgang, og da stakk Kolstad ifra og vant til slutt 3-0 i en skuffende sluttperiode.

Nå jakter Tiller revansje.


Knepen seier sist

Men de vet at Kolstad ikke blir en lett match. Rødtrøyene ligger for øyeblikket på 4. plass, én plassering og like mange poeng foran de blå, etter halvspilt sesong.

Kolstad har ikke tapt på sine fem siste kamper, der de slo Melhus 2-0 i det som var en jevn kamp på hjemmebane i forrige runde.

Dette var for øvrig den første seieren på fire kamper.


Strålte om kapp med sola

Tiller kommer til dette oppgjøret med en voldsom selvtillit etter en strålende prestasjon i hetebølgen mot Strindheim Toppfotball forrige runde. Etter å ha fokusert mest på hvile og restitusjon i sommerferien, fikk publikum se et Tiller-lag med mye overskudd og energi da toppfotballklubben ble slått 3-0 på bortebane.

Også gledelig var det å se at angriperne Jonathan Smerkerud Frønes (16, fra juniorstall) og Even Rogstad Kvalvær (20, nysignering) fikk sin Tiller-debut i Norsk Tipping-ligaen i denne kampen.

Tiller har tapt kun én av sine siste ni kamper, og har sluppet inn desidert minst mål i avdelingen (9).


Duo testes før kamp

Kaptein Magnus Bjerke, som slet med en vond ankel i forkant av kampen mot Strindheim TF, er ventet å være helt friskmeldt til fredagens kamp.

Friskmeldt er også midtbanespiller Kjartan Ulstad, som spilte sin første kamp for sesongen forrige helg. Ulstad ble skadet i en tøff takling i treningskampen mot Melhus rett før seriestart, men gjennomførte sist kamp uten noen problemer.

Gard Ragnar Killingberg og Magnus Kristoffersen, som begge har slitt med strekkskader, må testes tett opp mot kampstart.

Fra før er Espen Amandus Mathiassen og Jonas Uran Rønning utilgjengelig, men nå er det ikke veldig lenge til at de er tilbake for fullt.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline