Kategori

Stopp i 8-delsfinalen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jul 2019

J15 tapte 8-delsfinalen i Dana Cup på straffespark.

Denne gjengen gjorde Tiller stolt i Danmark. Foto: Dana Cup.


De blåkledde fra Tillerbyen fikk en herlig start på nok en tidlig morgen i Hjørring. I 16-delsfinalen på torsdag møtte de Aarhus til et tøft møte, men to tidlige scoringer satte en god standard.

Først sendte Isabel Teigen avgårde en suser rett i nettmaskene, og kort tid etter doblet Hedda Stuedahl-Karlsen ledelsen med et godt plassert skudd med venstreslegga.

Aarhus falt ikke om som et korthus, og de jaget redusering. Ti minutter før slutt fikk de straffespark, men Tiller-keeper Emilie Leirvik reddet mesterlig.

Med 2-0-seier var det dermed duket for 8-delsfinale på ettermiddagen.

Der ventet Fjellhamar med flere landslagsspillere på banen. Tiller, som er kjent for å holde buret rent, opplevde en god motstander, men blåtrøyene hadde selv store sjanser.

Til tross for en stor nerve i kampen, endte det 0-0 ved full tid og dermed gikk kampen rett til straffesparkkonkurranse. Der ble det dessverre et 4-1-tap.


Men vi graver oss ikke ned.

Aldri.

Vi takker våre jenter, dyktige trenere og herlige supportere for noen fantastiske dager i Dana Cup som endte med en 8-delsfinale blant 64 lag!

Vi håper de får en fortreffelig slutt på uken, og vi gleder oss allerede til høstens svært spennende 0. divisjonskamper.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.