Kategori

Puljevinner og 16-delsfinale

Postet av Marius L. Larsen den 24. Jul 2019

J15 er klare for A-sluttspillet og 16-delsfinale som puljevinner.

De blå slo Voss hele 9-0 i siste gruppespillkamp. Nå venter de avgjørende utslagsrundene.


De blåkledde fra Tillerbyen fosser videre i knusktørre Hjørring med sitt svært samstemte lag og en imponerende supporterskare.

Onsdag var en første virkelige test på cuplivet da det skulle gjennomføres to kamper. Den første var grytidlig, og den andre etter mange timer med hvile.

Kl.07:30 møtte de Fortuna Hjørring, en potensiell forhåndsfavoritt. Men da de danske pigene trodde de skulle overrumple de norske fjeldapene, ble det like stille som på et nattestengt Tivoli.

Etter ti minutter fikset Rikke Olufsen 1-0 på retur på et knallforsøk fra Louisa Stuedahl, men like etterpå doblet nevnte Stuedahl ledelsen på et herlig skudd.

Maria Alvestad Høvik økte til 3-0 fra kloss hold på et innlegg fra Hedda Stuedahl-Karlsen, og Olufsen - målgeita uten hemninger - satte inn 4-0, før Stuedahl-Karlsen la på til 5-0 rett før pause.

Fortuna Hjørring reduserte til 5-1 tidlig i andre omgang, men Tiller holdt unna og vant fullt fortjent.


Nivåforskjell i siste kamp

Etter en god dose med massasje og Instagram-likes, var Tiller-jentene vel vitende om at de allerede var kvalifisert for A-sluttspillet på torsdag.

Men de ville gjerne vinne pulja.

Og gjett om de gjorde det.

I siste gruppespillkamp mot Voss kl.15.00 måtte blåtrøyene ha poeng for å være helt sikker på puljeseier. Men der et tidligere slag sto om Kari Traa og Marit Bjørgen, var det denne gang andre navn som sto i høysetet.

Kaptein Synne Aunehaugen startet målshowet etter kvarteret spilt før Louisa Stuedahl doblet ledelsen. 

Begge to scoret to nye, der Stuedahl la på til 3-0 mens Aunehaugen fikset 4-0. Til pause sto det 6-0 i målprotokollen etter scoringer fra Silje Harmens og Hedda Stuedahl-Karlsen.

Sistnevnte fikk to nye nettkjenninger utover i andre omgang før storesøster Louisa fastsatte sluttresultatet til 9-0 i en kamp der også keeperne Ayla Latifi og Emilie Leirvik nektet å slippe inn baklengsmål.


Da fikk vi altså en bekreftelse på at Trønderfår er ni ganger bedre enn Vossafår.


16-delsfinale torsdag morgen

Tiller er dermed puljevinnere i Dana Cup, og skal spille A-sluttspill torsdag morgen. I 16-delsfinalen skal de møte danske Århus kl.08:30. Den kampen vil vi oppdatere med pause- og sluttresultat på Twitter.

Blir det videre spill på våre jenter, så er det 8-delsfinale kl.15.30. Også den eventuelle kampen vil vi oppdatere på samme vis.

Vi anbefaler å følge med i våre sosiale kanaler. Du finner oss på @tillerfotball i samtlige.

Se full kampoversikt her.


Vi gratulerer spillerne, trenerne og supporterne med en stor prestasjon så langt, og vi håper på flere store opplevelser i dagene som kommer!

Lykke til med sluttspillet, dere blå!


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.