Kategori

Klar seier i første kamp

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jul 2019

J15 startet Dana Cup med en solid seier tirsdag ettermiddag.

Denne gjengen startet med tre poeng i første kamp. Bildet er tatt tidligere på tirsdagen.


De blåkledde fra Tillerbyen møtte Brumunddal i første gruppespillkamp i Dana Cup i ettermiddag. Etter en god oppladning i et sosialt samvær, var spillerne klare for kamp i godværet i Hjørring.

Og på den relativt gode gressbanen fikk blåtrøyene en pangstart. Rikke Sofie Olufsen sendte Tiller i føringen med sin 1-0-scoring fra 18 meter i høyre kryss på lekkert vis.

Fem minutter senere var ledelsen doblet. Louisa Stuedahl banken ballen i samme vinkel fra samme distanse, og Tiller hadde fått en fantastisk start på både kampen og cupen.


Les også: Dejlig å være norsk i Danmark


Gal etter Stuedahl

Men Brumunddal var slettes ikke ufarlige. Et godt lag som jaget fremover, men de møtte i denne kampen en enda bedre motstander i en solid trønderbataljon.

Rett etter sidebytte fikset Hedda Stuedahl-Karlsen 3-0 etter noen flotte kombinasjoner med storesøster Louisa, og det var sistnevnte som fikk æren av å score kampens siste mål.

Selv om Brumunddal reduserte, satte Stuedahl inn 4-1 i en tøff duell med keeper. Takket være en lang tå, trillet ballen i mål etter en god målgivende pasning fra kaptein Synne Aunehaugen.


Nå handler det om å holde føttene høyt frem til en svært spennende og hektisk onsdag. Da møter Tiller forhåndsfavoritten Fortuna Hjørring kl.07:30 og Voss kl.15:00.

Her vil det bli avgjort om det blir A- eller B-sluttspill fra torsdag.

Følg med i våre sosiale kanaler for resultatoppdateringer.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.