Kategori

Dejlig å være norsk i Danmark

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jul 2019

Tiller deltar med et solid J15-lag i Dana Cup denne uken.

Rikke Olufsen (f.v.), Synne Aunehaugen, Karine Ornæs Midjo og Maria Alvestad Høvik i aksjon i Skandia Cup. Blir det mange jubelscener i Danmark?


Mediaavdelingen har tatt pause fra sommerferien (!) og er endelig tilbake for å bringe Tiller-publikumet siste nytt fra den blå bydelen.

Og selvfølgelig er det alltid noe som skjer med gjengen i helblått.

Denne uken starter Dana Cup i Hjørring i Danmark, en av verdens største fotballturneringer for barn og ungdom, og Tiller stiller med et slagkraftig J15-lag.

Blant hele 64 lag, deriblant storheter som svenske Hammarby, tyske Eintracht Lüneburg og hjemmefavoritten Fortuna Hjørring, håper de blåkledde fra Tillerbyen å kjempe i mange sluttspillkamper.


- Vi gleder oss enormt!

- Det er klart vi ønsker å avansere til A-sluttspillet og et godt stykke ut i det. Dog skal det sies at dette vil bli en fantastisk sosial tur for både spillere og foresatte, men vi vet at vi kan komme så langt som mulig hvis vi bare vil. Vi gleder oss enormt til første kamp med denne herlige gjengen, forteller en sedvanlig entusiastisk Øyvind Bjørkøy i trenerteamet på telefon fra sin nye elektriske bil på vei til det danske fastlandet.

Årets J15-lag er allerede kvalifisert til høstens svært spennende 0. divisjon her hjemme, og med finale i den lokale Skandia-cupen friskt i minne, har både spillere og trenere en ambisjon om å nå langt også i Danmark.

Kanskje svært langt.


Kampoppsett:

Tirsdag kl.15:00 Tiller - Brumunddal 1
Onsdag kl.07:30 Fortuna Hjørring 2 - Tiller
Onsdag kl.15:00 Tiller - Voss

Sluttspillet starter torsdag morgen.


Se resultatservice på Dana Cups sider her.

Ifølge oversikten skal kampen mot Fortuna Hjørring ha en eller annen form for direkteoppdatering. Vi kommer tilbake til hvilket format det snakkes om når det nærmer seg.


Vi ønsker alle tilknyttet J15 lykke til med kampene i Dana Cup, og vi håper de får en fantastisk opplevelse!

Hvor bestiller man billetter til danskebåten før finaledagen på lørdag...?


Forza Tiller!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline