Kategori

Blant de åtte beste

Postet av Marius L. Larsen den 6. Jul 2019

Tiller ble blant de åtte beste lagene i Storsjöcupen 2019.

Vi var vitne til to herlige cupkamper på fredag. Takk for opplevelsen, J14!


Da noe dødtid var forventet etter den betalte sivile jobben hos mediaansvarlig & keepertrener og kvinnelagets spillerutvikler, satte begge seg i bilen retning østover - forbi striregnet og trøndersommeren, over riksgrensen - på veldig spontant vis.

Med et par medbrakte butikkhandleposer og et særdeles sedvanlig godt humør, rakk de J14s åttedelsfinale mot Åfjord presist på minuttet.

J14 ble en soleklar puljevinner og var ubeseiret til utslagsrundene, og det var strengt tatt bare ett lag på banen i åttedelsfinalen. Fosningene la seg lavt på egen halvdel med mange spillere, og det måtte noe spesielt til for å bryte ned gultrøyene.

Og det skjedde midtveis i andre omgang. Et perfekt hjørnespark fra Arlinda Shala ble styrt i mål på lekkert vis av Karine Ornæs Midjo til ellevill jubel både på og utenfor banen.

Det holdt helt inn. Tiller var klare for kvartfinale. Klokka 22:00 samme kveld (!).


Retningsforandring og via tverrligger

Der ble det et tøft møte med et godt Charlottenlund-lag, som senere tapte semifinalen. Tiller havnet under på et skudd som hadde to retningsforandringer, men det var blåtrøyene som kjørte kampen.

Mot spillets gang doblet de grå- og rødkledde ledelsen med et hardt skudd via tverrliggeren, og veien tilbake ble tyngre for Tiller.

Selv om de hadde flere gode muligheter helt på tampen, godt hjulpet av en stor Tiller-fanskare, ville det seg ikke denne sene fredagskvelden.

Tiller tapte kanskje kvartfinalen, men de ble blant de åtte beste i en stor turnering.


Mediaavdelingen takker for en flott mottakelse fredag ettermiddag og en fanatisk innsats av både spillere og supportere.

Det var et par herlige kamper og opplevelser!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.