Kategori

God sommer, dere blå

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jul 2019

Mediaavdelingen tar sommerferie i et par uker.


De blåkledde fra Tillerbyen hviler kanskje beina høyt eller fortsetter å trene på favorittidretten i disse sommerlige dagene.

Det er straks agurktid, eller sommerferie som det også kan kalles.

I den anledning ønsker mediaavdelingen å takke for fantastiske opplevelser gitt av våre nydelige spillere den første halvdelen av 2019. Vi har blant annet vært i Brumunddal, i Steinkjer (to ganger, faktisk) og selvfølgelig så å si daglig på TOBB Arena Sør.

Husker du forresten cupkampen mot Rosenborg i mai? For en fantastisk festdag for store og små. En opplevelse for livet. Borte bra, men hjemme best!

...selv om vi avsluttet "våren" med en hektisk, men magisk 24-timersdag i Østersund og Storsjöcupen. En spontan, men fantastisk reise i godt selskap.

Takk også til alle dere supportere som stiller opp uansett avstand og vær. Dere hører det kanskje ikke ofte nok, men nå får dere beskjeden fra undertegnede: takk for all den entusiasmen dere steller i stand bak de hvite linjene. Kampene hadde ikke vært i nærheten av det samme uten dere.


Vi er veldig glade for at over 1500 har valgt å følge oss på det sosiale mediet Twitter. Kanskje forhatt av noen få, men nå veldig godt likt av mange.

Besteforeldre, søsken og utenforstående har valgt å følge oss. Mange liker veldig godt at mååååååålene renner inn i de utvalgte kampene vi rapporterer fra, og det setter vi stor pris på. 

Nå er Tiller Fotball den tredje største fotballklubben i Trondheim målt i antall følgere i sosiale medier, kun bak Rosenborg og Ranheim. Den største innen breddefotballen, med andre ord.

Takk for at du er en av maaaange som følger oss!

Nå tar også vi som fronter klubben offentlig på frivillig basis en liten pust i bakken før vi tar sats og flyr høyt igjen. Herrelaget i Norsk Tipping-ligaen starter i gang treningene igjen sent i neste uke, og så skal J15 til Dana Cup før fokuset vendes mot Oslo og Norway Cup, der vi stiller hele tre lag.

Det er mye som skjer - som det alltid gjør i Tiller Fotball - men ikke før om et par uker igjen.

Etter vi har fått litt sol på kroppen, eller ødelagt et par paraplyer, så ønsker vi nok en herlig tid med galskap velkommen.

Gjett om vi gleder oss - det håper vi DU gjør også!


God sommer - og Forza Tiller!


Sportslig hilsen
Marius Lundhaug Larsen
Mediaansvarlig
Keepertrener
Tiller Idrettslag Fotball
www.tillerfotball.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.