Sæther historisk ansatt

Postet av Marius L. Larsen den 3. Jul 2019

Tiller Idrettslag og Tiller Idrettslag Fotball ønsker Anette Sæther hjertelig velkommen som regnskaps- og administrasjonsarbeider.

TOBB Arena Sør blir neste arbeidsplass til en historisk ansatt.


De blåkledde fra Tillerbyen er glad for å kunne meddele at klubben har ansatt en regnskaps- og administrasjonsarbeider. Etter en god intervjuprosess med 28 søkere, førte det til at 33-åringen Anette Sæther sto øverst på pallen.

Dette er klubbens første faste ansettelse i nyere tid. Ansettelsen står i Tiller Idrettslag, men den nye medarbeideren vil ha arbeidsoppgaver som utføres for fotballavdelingen med sine nesten 700 medlemmer.

Sæther vil starte i jobben 1. august.


- Givende å bidra til utvikling

Sæther returnerer til Tiller Idrettslag etter å ha jobbet i skolen de siste seks og et halvt årene. Fire av dem har vært på Hårstad skole på Tiller, mens de siste årene har vært på Sjetne skole.

- Det er alltid godt å komme tilbake til Tiller. Det er her jeg har vokst opp, og jeg har alltid trivdes i den blå bydelen, forteller en ferierende Sæther i et telefonintervju.

- Jeg begynte å spille håndball i Tiller Idrettslag fra da jeg var seks år, og ga meg da jeg var 18. Etter det har jeg vært trener i to perioder. Da jeg så at klubben utlyste en stilling, var det noe som trigget meg. Det så veldig interessant ut, og samtidig vet jeg hvor viktig klubben er for bydelen. For meg er det givende og spennende å kunne bidra til å utvikle Tiller videre, en klubb jeg selv har vært en del av i så mange år.


- Tiller er en førende klubb

Sæther er ivrig etter å komme i gang med arbeidet, og hun vet mye om Tiller Fotball allerede før første arbeidsdag.

- Jeg har to småbrødre som har spilt og spiller for Tiller Fotball i dag. Det er en av Trondheims største klubber, og det er noen store navn som startet fotballkarrieren sin i Tiller. Jeg vet at flere av spillerne er på aldersbestemte landslag og at vi nok får se mye av både jentene og guttene i framtida.

- Det er gøy å se hva Tiller har gjort de siste årene og hvor stor rekrutteringa er. Spesielt når vi ser hvor mange av jentene som tar steget videre og hvor interessen bare vokser. Der er Tiller en førende klubb.

- I den neste tiden ser jeg fram til å komme i gang med arbeidet som skal gjøres og bli kjent med mange herlige personer. Jeg gleder meg til å jobbe for å bygge klubben videre for framtidige fotballspillere, sier Sæther.

Velkommen tilbake i Tiller Idrettslag, Anette Sæther!

Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori