Kategori

- Tiller har vært fantastisk

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2019

Avtroppende Tiller-spiller Odin Thiago Holm med rosende og inspirerende ord før han reiser til hovedstaden.

Takk for nå, Odin!


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde sine siste minutter med Odin Thiago Holm i Tiller-drakt fredag kveld. I oppgjøret mot Ranheim TF 2 på TOBB Arena Sør kunne ikke Holm forhindre at gjestene stakk av med alle poengene, men selv var han fornøyd med en bedre andre omgang.

- Vi er bedre enn Ranheim 2 etter pause, og vi burde ha fått med oss poeng etter de store målsjansene vi produserte. Vi spiller god fotball for tiden, og så må det jobbes mer med uttellingen etter sommeren, forteller 16-åringen.


Bare gode minner

Odin har nytt stor tillit i et relativt ungt Tiller-lag med ingen spillere over 30 år. Han har vært lagets desidert yngste, men han forteller at oppholdet i helblått har vært over all forventning.

- Jeg kjente Simon (Hustad Evjen, red. anm.) fra før og vet hva han står for som trener, men det er selvfølgelig alltid spennende å bli kjent med nye lagkamerater. Jeg har hatt det fantastisk i min korte tid her. Jeg har blitt virkelig godt tatt imot av både spillere og trenere, og jeg står igjen med bare gode minner fra Tiller.

- Selvfølgelig står cupkampen mot Rosenborg høyt. Det var stort å spille foran 2500 tilskuere på intime TOBB Arena Sør - jeg visste ikke at det en gang var plass til så mange! I tillegg har det vært mange andre gode kamper fra oss som jeg definitivt kommer til å ta med meg videre, sier Odin.


- Ha det gøy!

Den norske G16-landslagskapteinen reiser til Oslo og Vålerenga allerede på mandag (1. juli), og låneoppholdet med Tiller vil dermed opphøre.

- Tiller er en stor klubb, det er det ingen tvil om. Hver gang vi hadde ettermiddagstrening, ble vi omringet av sikkert 100 unge spillere som skulle både trene og spille kamper etter oss - det tror jeg sier det meste.

- Det jobbes veldig godt på aldersbestemt nivå. Jeg har fått med meg at det jevnt og trutt er gode prestasjoner i klassene under, og jeg vet det er mange dyktige og engasjerte personer i klubben. Jeg kommer garantert til å følge Tiller videre.

Odin har til slutt ett godt råd til de yngste spillerne som ønsker seg opp og frem:

- De fleste vet at man må trene mye, spise godt og få nok søvn, men jeg mener det viktigste er at man har det gøy! Kos dere med fotballen, gjerne i Tiller, så lenge som mulig.


Tiller Idrettslag Fotball takker Odin Thiago Holm for sin utrettelige innsats i Tiller-drakta gjennom det siste halvåret. Han har inspirert våre unge spillere, og han har bidratt til at Tiller ligger på en solid plassering i Norsk Tipping-ligaen.

Lykke til videre i Vålerenga!

Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.