Postet av Marius L. Larsen den 29. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelaget tapte siste seriekamp før sommerferien.

Odin Thiago Holm spilte sin siste Tiller-kamp fredag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen småhektiske åpningsminutter da et godt Ranheim 2-lag hadde ballen mest, men det ble ikke skapt noen klare målsjanser.

Etter 13 minutter kom den første avslutningen på mål, men Tiller-keeper Erland Tangvik reddet med grei margin.

Ti minutter senere fikk Andreas Druzkowski til en god heading mot mål på et frispark fra Odin Thiago Holm, men ballen gikk en drøy meter utenfor lengste stolpe.

En halvtime ut i kampen fikk hjemmelaget sin første store mulighet. Holm spilte fri en livlig Gard Ragnar Killingberg i bakrom, men skuddet fra 16 meter gikk rett på Ranheim 2s målvakt.

Rett etterpå scoret Ranheim 2 på en heading fra sju meter på et hjørnespark, der en hvitkledd spiller fikk stå helt umarkert og stange inn 0-1.

Store sjanser etter sidebytte

Andre omgang startet med et godt Tiller-press mot gjestenes mål. Først prøvde Espen Johnsen seg med en sidebrasse som tuppet like over tverrliggeren, og deretter kom det et godt frisparkforsøk fra Holm som keeper fikk så vidt slått over mål.

En helt åpen kamp utover i andre omgang, der begge lag gikk for nettsus.

Fem minutter før slutt fikk Tiller en gedigen dobbelsjanse. Først var det Sindre Olufsen som kom skrått, men nært mot keeper, men skuddet ble reddet med en benparade. Returen havnet hos Alpha Doboyou på sju meter, men igjen ble forsøket avverget av målvakten.

På det påfølgende hjørnesparket var det ping-pong i feltet, der Ole Jørgen Stegaviks heading fra seks meter gikk utenfor.

I det 90. spilleminutt fikk Tiller til en god kontring. Killingberg serverte Sondre Bondø Garstad i bakrom, som stormet fremover og innover i banen. Han fant Stegavik femogførti grader ut, men ballen skled av foten og havnet godt utenfor mål.

Kampen ebbet ut i et 1-0-tap for Tiller i siste vårkamp, som med dette tar en velfortjent sommerferie.

Neste A-lagskamp er lørdag 27. juli kl.16.00 borte mot Strindheim TF.

PS! Dette var Odin Thiago Holms siste kamp for Tiller Idrettslag Fotball. 16-åringen returnerer nå til Oslo og Vålerenga allerede på mandag.

Vi takker Odin for et herlig bidrag i Tiller-drakta, og vi håper han har hatt en fantastisk tid hos oss. Lykke til videre i din lyse karriere, Odin!

Erland Tangvik
Andreas Druzkowski - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Gard Ragnar Killingberg - Odin Thiago Holm - Robin Johansen Hermanstad

44' Berdal --> Henning Borgen Gladsø
46' Iversen --> Sondre Bondø Garstad
69' Druzkowski --> Magnus Bjerke
82' Hermanstad --> Alpha Doboyou
82' Stølan --> Ole Jørgen Stegavik

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Kasper Røe.