TOBB ARENA SØR (TILLER): J14 ble avdelingsvinner med klar margin lørdag ettermiddag.

Malin Tran Nguyen (t.v.) jubler sammen med Vanessa Halseth og Arlinda Shala.

De blåkledde fra Tillerbyen visste godt at de allerede hadde blitt avdelingsvinner før lørdagens kamp mot Skogn, men selvfølgelig ønsket de å avslutte en stor vårsesong med stil.

Men nordtrønderne var vanskelig å knekke.

Grønntrøyene var nære på å score kampens første mål etter et par minutter, men avslutningen fra skrått hold strøk lengste stolpe.

Tiller prøvde å stresse bortelaget med sine gode angrep. Thea Arnegård Kulvik var nærmest scoring for blåtrøyene før pause, men det ville seg ikke.

Nguyen sendte Tiller foran

I starten av andre omgang hadde samme Kulvik en stor sjanse fra tolv meter, men ballen føyk over målet. Rett etterpå satte Skogn i gang en god kontring som endte med et skudd som traff lengste stolpe og ut.

Men i det 55. spilleminutt ble det endelig blå jubel. Malin Tran Nguyen kriget til seg ballen på lekkert vis inne i feltet og satte ballen iskaldt forbi keeper til 1-0.

Skogn prøvde å svare, men utespiller Emma Dahl Bjørkøy, som måtte steppe inn som keeper da Sigrun Mandal Rønning ble skadet, holdt nullen med glans.

Helt på tampen fastsatte Ida Nygård sluttresultatet til 2-0 med et velplassert skudd i lengste hjørne.

Tiller har dermed vunnet sin avdeling i vårens sesong! Vi gratulerer så mye med en solid prestasjon!

J14: Tiller IL 2 (0) - (0) Skogn IL
1-0 Malin Tran Nguyen 55'
2-0 Ida Nygård 70'