Før kampen: Steinkjer - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2019

A-lagsgutta tar turen til Steinkjer i nest siste vårkamp fredag kveld.

Martin Kristoffer Berdal møter sin gamle klubb. Her fra mandagens oppgjør mot Raufoss 2, som endte med 3-1-seier på TOBB Arena Sør.


Steinkjer FK - Tiller IL
11. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Fredag 21. juni 2019 kl.18.30
Guldbergaunet Stadion (Steinkjer)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 12 grader, svak vind

Kampen oppdateres direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen hopper ombord i bussen som går nordover til Steinkjer rett etter arbeidsdagens slutt denne fredagen.

Det er forventet et knalltøft møte mot et lag i poengnød, og samtidig kan det lokke mange tilskuere på stadion i forbindelse med at den berømte Steinkjerfestivalen starter samme kveld.


Ubeseiret siste fire

Men _på_ banen har Steinkjer ikke hatt den beste åpningen på årets sesong. Etter ti serierunder ligger nordtrønderne tredje sist og under nedrykksstreken med sine sju poeng, to poeng unna sikker plass.

Gultrøyene startet sesongen med fire strake tap, men har virkelig begynt å finne formen den siste måneden.

På sine fire siste kamper er de ubeseiret med sine seks poeng, der deres hittil eneste seier kom i bortemøtet med Kongsvinger 2 (1-0) for tre uker siden.


Blått overtak

Lagene har hatt veldig jevne kamper de siste årene, om man regner med til og med fjorårssesongen da laget i helblått het Tillerbyen.

På Guldbergaunet var Gard Ragnar Killingberg eneste målscorer da sørtrønderne vant 1-0 i en tøff duell, mens det ble en sterk 5-2-seier på TOBB Arena Sør i siste seriekamp.

I 2016 og 2017 vant Tillerbyen til sammen tre av fire oppgjør - alle på overtid.


Fire strake seiere

Årets Tiller-lag har vært temmelig likt fjoråret hvis man tar formstigning i betraktning. Blåtrøyene startet svakt med to strake tap og ingen scorede mål, men så har det blitt kun ett tap på de neste åtte oppgjørene.

På de fire siste kampene står Tiller med fire strake seiere og en målforskjell på 9-2.

I forrige serierunde, som for øvrig var på mandag, leverte de blåkledde en solid kamp mot Raufoss 2 på TOBB Arena Sør. Spesielt var en klokkeklar andre omgang avgjørende for at det ble en flott 3-1-seier.

Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 her.


Welo usikker - Ulstad tilbake i trening

Tiller kommer til Steinkjer med en tilnærmet uendret tropp fra forrige serierunde. Henning Borgen Gladsø har reist hjem til Brønnøysund for en tidlig sommerferie, og vil ikke delta på de to siste vårkampene.

Sindre Myrvold Welo sliter fremdeles med leggskaden han pådro seg mot Raufoss 2, og han vil bli testet tett opp mot kampstart.

Ellers er det gledelig å se Kjartan Ulstad tilbake i trening. Midtbanespilleren har vært skadet hele vårsesongen, men vil være på plass for fullt når høstsesongen sparkes i gang etter sommerferien.

Resten skal være klar til kamp.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert avIdrettenOnline