Tiller 3 - 1 Raufoss 2

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Herrelaget leverte en solid kamp og ble belønnet med sin fjerde strake seier.

Ole Jørgen Stegavik (t.v.), Robin Johansen Hermanstad og Kasper Røe har vunnet fire kamper på rad.

De blåkledde fra Tillerbyen stormet i angrep i åpningsminuttene, og før ti minutter var spilt ble Robin Hermanstad felt rett innenfor 16-meteren. Dommeren pekte på straffemerket, og dagens kaptein Sindre Myrvold Welo, med personlig sponsor Trondheim VVS, var sikker og sendte Tiller i føringen.

Hjemmelaget var virkelig i fyr og flamme. Odin Thiago Holm og Hermanstad hadde en god mulighet hver kort tid etter 1-0-målet, men Holm skjøt midt på keeper og Hermanstad traff like over mål på et chipforsøk.

Sju minutter før pause trodde Tiller at de hadde doblet ledelsen på et selvmål fra Raufoss, men det ble annulert for angrep på keeper, som vertene var veldig uenig i.

Ikke mange minuttene etterpå utlignet i stedet Raufoss til 1-1. Et frispark duppet inne på 5-meteren som Tiller ikke kommuniserte godt nok og skapte dermed en misforståelse da en gulkledd spiller fikk stå helt alene.

Effektive minutter etter sidebytte

Men Tiller gikk ut etter pause og bare sjokkerte gjestene i gult og svart.

I løpet av to minutter var kampen snudd på hodet og hjemmelaget ledet 3-1. Først var det en soloprestasjon av Hermanstad da han passerte alt og alle og scoret fra skrått hold.

Deretter var Holm arkitekten da han fant Ole Jørgen Stegavik i bakrom, og sistnevnte var iskald da han tuppet ballen forbi en utrusende keeper og i mål.

Det var fullstendig Tiller-dominans resten av omgangen. Hermanstad hadde flere gode halvsjanser, Espen Johnsen skjøt like utenfor og innbytter Gard Ragnar Killingbergs forsøk gikk midt på keeper fra nært hold.

Kampen ebbet ut i en sterk 3-1-seier til Tiller, som med dette har vunnet fire strake seriekamper.

Neste kamp er vårens nest siste og allerede på fredag kl.18.30. Da skal våre beste menn til Steinkjer og Guldbergaunet Stadion.

Erland Tangvik
Andreas Druzkowski - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Ole Jørgen Stegavik - Odin Thiago Holm - Robin Johansen Hermanstad

32' Welo --> Kasper Røe
77' Stegavik --> Gard Ragnar Killingberg
77' Holm --> Sondre Bondø Garstad
77' Hermanstad --> Alpha Doboyou
88' Kristoffersen --> Espen Johnsen

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Magnus Bjerke.