J15: Charlottenlund 2 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jun 2019

CSK VARMBO ARENA (CHARLOTTENLUND): J15 sikret en velfortjent plass i 0. divisjon til høsten, men udramatisk var det ikke.

Godt jobbet, jenter! Nå venter en svært spennende høstsesong!

De blåkledde fra Tillerbyen måtte kapre minst ett poeng i vårsesongens siste kamp for å være sikret spill blant nivåets beste lag til høsten, men det skulle ikke bli enkelt mot et hardtarbeidende Charlottenlund-lag.

Det var tett og jevnt og lenge målløst, men etter en halvtime måtte det et uheldig selvmål til for å bryte stillheten. Det selvmålet lagde Tiller, men de kom raskt tilbake igjen.

Det gikk ikke mer enn fem minutter før et praktskudd fra Hedda Stuedahl-Karlsen i nærmeste vinkel utlignet til 1-1.

Halvveis ut i andre omgang sendte samme angrepsspiller Tiller opp i ledelsen med en straffescoring, og da begynte man å håpe på en kontrollert Tiller-seier.

Men hjemmelaget ga seg ikke. Etter noe klabb og babb på et frispark, utlignet Charlottenlund til 2-2 med kun ni minutter igjen å spille.

Men så var det de blå da. De ville vinne. Tre minutter før slutt var det et knallhardt innlegg som fikk en styring fra en Charlottenlund-spiller og gikk rett i mål til 3-2 i favør bortelaget.

Flere mål ble det ikke.

Seier betyr at Tiller blir å finne i 0. divisjon når høstsesongen starter i august!