J14: Trond 1 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2019

ROSENBORGBANEN (ROSENBORG): J14 opprettholder seiersrekken og tabelltoppen etter en solid bortekamp.

J14 er nære ved å vinne sin 11er-avdeling.

De blåkledde fra Tillerbyen gikk offensivt ut av startblokkene i jakten på nye jubelscener. Mellom de ærverdige boligene var det Karine Ornæs Midjo som steppet opp først på det flotte kunstgresset. Hennes skudd fra 18 meter snek seg i mål via keeper, og dermed 1-0 til de blå.

Det store publikumet, der det virket som om de fleste var fra sørsida av byen, fikk mer å juble for i det 20. spilleminutt. Da var Thea Arnegård Kulvik iskald og doblet ledelsen fra kloss hold.

Kulvik's on fire

Og nå ble det Kulvik-show.

En av banens yngste spillere la på til både 3- og 4-0 før pause, og det skulle bli enda mer å smile for i det deilige sommerværet etter sidebytte.

Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Kulvik økte ledelsen til 5-0 - hennes fjerde (!) for dagen.

Men så tok Tiller tak i girspaken og gira ned noen hakk. Trond kom mer inn i kampen, og de reduserte etter en god periode. De kom også til flere gode halvsjanser, men Tiller sto av presset.

Blåtrøyene var også veldig nære ved å øke ledelsen ytterligere, og en av de beste sjansene kom like før slutt. Et lekkert samspill mellom Emma Dahl Bjørkøy og Malin Nguyen førte til at sistnevnte manglet kun ei lang tå for å tuppe ballen forbi en utrusende keeper og i mål.

Kampen endte derfor 5-1 til Tiller, som er én kamp unna å vinne vårens avdeling.

Sesongens siste kamp er lørdag 22. juni kl.14.00 mot Skogn på TOBB Arena Sør.