Tiller 2 8 - 0 Malvik 2

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinner-2 tar sommerferie på tabelltopp i 4. divisjon.

Sandra Aardahl Gulstad scoret seks av målene mot Malvik 2. Her fra toppoppgjøret mot Strindheim i 3. divisjon.

De blåkledde fra Tillerbyen tok imot Malviks nest beste tirsdag kveld, og det skulle etter hvert vise seg behovet for den berømte ketsjupeffekten.

Men det startet på perfekt vis. En svært livlig Sandra Aardahl Gulstad fikset 1-0 etter bare tolv minutter, men så var det mange minutter med "bare nesten". Blåtrøyene skapte et hav av målsjanser, men det ville seg ikke helt foran mål.

Gulstad la på til 2-0 rett før pause, og etter sidebytte kom den nevnte ketsjupflaska frem - og ikke minst det vi liker å kalle propagandafotball.

Celine Kleiven Vevle økte til 3-0, før en dobbel av Gulstad sørget for en solid 5-0-ledelse og kampen punktert for de som ennå tvilte.

Mari Kristine Vik meldte seg på og la på til 6-0 før en time var spilt etter at blåtrøyene hadde levert flere praktangrep.

Gulstad fikk æren av å treffe nettmaskene to ganger til - hennes femte og sjette (!) - slik at Tiller vant hele 8-0 denne kvelden.

Tiller 2 tar dermed sommerferie som ensom majestet på toppen av tabellen.

Neste seriekamp i 4. divisjon er onsdag 14. august kl.20.00 borte mot Tangmoen 2/Fram.