J13: Tiller 3 - 3 Charlottenlund

Postet av Marius L. Larsen den 11. Jun 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): J13 er sikret spill i høstens spissede 1. divisjon etter sen drama i vårens nest siste kamp mandag kveld.

Her scorer Julie Pedersen Rektorli 2-1-målet på lekkert vis. Skjermbilde fra Instagram.

De blåkledde fra Tillerbyen kunne med dyktighet og litt hell være klar for høstens spissede 1. divisjon etter mandagens kamp.

Og det startet perfekt. Thea Arnegård Kulvik sendte Tiller i føringen etter bare et kvarters spill, og blåtrøyene vartet opp med godt spill i minuttene som fulgte.

Allikevel utlignet Charlottenlund rett etter pause, men Julie Pedersen Rektorli fikset ny Tiller-ledelse med sin fantastiske 2-1-scoring kort tid etterpå. En småfrekk lobb over keeper og rett i mål etter et hjørnespark endte med nye jubelscener.

To raske scoringer fra gjestene førte til at kampen ble snudd på hodet, men Arnegård Kulviks svært sene utligning til 3-3 sørget til slutt for et fortjent Tiller-poeng.

Med dette poenget og ved hjelp av andre resultater samme kveld, er det nå klart at Tiller blir å finne i en mer spisset 1. divisjon til høsten, selv med en kamp igjen å spille.

Den går av stabelen mandag 17. juni kl.18.00 mot serieleder Strindheim på bortebane.