Før kampen: Tiller - Kongsvinger 2

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jun 2019

Herrelaget tar imot Kongsvinger 2 første pinsedag.

Odin Thiago Holm (nr. to f.v.) scoret to mål mot Rosenborg 2 forrige helg. Her flankert av Martin Berdal (t.v.), Alpha Doboyou og Niklas Iversen.


Tiller IL - Kongsvinger IL TF-2
9. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Søndag 9. juni 2019 kl.16.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 16 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker klubben fra skogene velkommen til sørsida av Trondheim denne pinsehelga.

Vi håper mange supportere er hjemme og som kan ta turen til TOBB Arena Sør for å støtte Tiller til tre nye poeng, for dette blir en tøff kamp mot et solid rekruttlag.


Fem kamper uten seier

Kongsvinger IL Toppfotballs andrelag rykket opp til 3. divisjon etter fjoråret, og de kommer til bartebyen vel vitende om at de trenger å plukke poeng for å unngå den verste nedrykkssumpa.

Rødtrøyene fra Gjemselund startet sesongen med sju poeng på de tre første kampene, men så har det gått kraftig nedover.

På de fem siste kampene har det blitt kun ett poeng, som var borte mot Rosenborg 2 for to uker siden.

I forrige serierunde tapte de 1-0 for Steinkjer på hjemmebane, deres hittil eneste kamp uten at de har scoret mål.


Seks poeng i 2012

Tiller og Kongsvinger 2 har faktisk møttes tidligere ved to anledninger. I 2012-sesongen, i daværende 3. divisjon avdeling 4, ble det blå jubel både på borte og hjemmebane.

Hjemme på Tonstad utlignet Kongsvinger 2 Tillers tidlige ledelse, men blant annet to scoringer hver fra Ivar Unhjem og Edvard Ølstøren sikret en 6-1-seier.

På Gjemselunds treningsbane var Tiller nok en gang ivrig i åpningsminuttene, og selv om hjemmelaget reduserte i andre omgang, sørget Kevin Karlsen for en sen punktering og 4-1-seier.


Formlaget Tiller

Tiller begynner å få ting på stell etter en litt trå sesongstart. Med to strake seiere og sju poeng på de tre siste kampene, har blåtrøyene klatret til en foreløpig 6. plass på tabellen, kun fem poeng fra tabelltopp.

Det har også blitt kun ett tap på de seks siste kampene i seriesammenheng, noe som har ført til at Tiller er nå et av formlagene i avdelingen.

I forrige serierunde spilte Tiller en taktisk smart kamp borte mot forhåndsfavoritten Rosenborg 2 og vant 3-1 etter blant annet to scoringer fra Odin Thiago Holm.


Bjerke og Frønes i tropp

De blåkledde får noen nye utfordringer med kamptroppen til møtet med Kongsvinger 2. Fra før er Espen Amandus Mathiassen, Kjartan Ulstad og Jonas Uran Rønning ute til etter sommerferien, men det er også noen nye bekymringer.

Verken Gard Ragnar Killingberg eller Ole Jørgen Stegavik er tilgjengelig, mens Sondre Bondø Garstad sliter med sykdom og håper å rekke kampen.

På den gledelige siden er kaptein Magnus Bjerke tilbake fra sin andre ankelskade på kort tid, og det er ventet at han returnerer i troppen etter en god treningsuke.

Der vil vi også finne 16-årige Jonathan Smerkerud Frønes, som denne uken har blitt en fullverdig A-lagsspiller.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline