Før kampen: Malvik - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2019

Kvinnelaget tar turen ut til Malvik for å kjempe om tre nye poeng mandag kveld.

Det ble fem mål, tre poeng og full jubel mot storfavoritten Strindheim forrige mandag. Kan det bli seier nok en gang mot Malvik?


Malvik IL - Tiller IL
6. serierunde
3. divisjon kvinner avdeling 1
Mandag 27. mai 2019 kl.20.00
Get Arena Viksletta (Vikhammer)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 8 grader, lett bris

Kampen oppdateres direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare til å møte Malvik i en tøff test på bortebane denne mandagskvelden.

Tiller må finne seg i å være favoritter etter solide prestasjoner den siste tiden, men et scoringsjagende Malvik-lag kan vise seg å være tøffere enn hva tabellen tilsier.


Målgarantisten Myrbekk

Hjemmelaget Malvik ligger utsatt til på tabellen med sine fire poeng på like mange kamper. Det er i skrivende stund kun tre poeng som skiller det nyopprykkede laget og den eneste nedrykksplassen i avdelingen.

Men de har vist hvordan de skal score mål også i 3. divisjon. De fikk en tøff debutkamp hjemme mot Steinkjer da de tapte hele 9-2, men så har de vist store forbedringer.

De fikk med seg ett poeng etter sene scoringer borte mot Namsos (4-4), og deretter seiret de 7-1 over Vestbyen.

I forrige kamp, som var for tre uker siden, tapte de knepent 5-3 mot avdelingsfavoritt Strindheim.

Tiller må virkelig se opp for spydspiss Linnea Myrbekk, som har scoret ni av Malviks 16 mål så langt i årets sesong.


8-2-seier i vinter

Myrbekk var også på ferde i lagenes møte i OBOS-cup i vinter. I gode, lune Abrahallen reduserte storscoreren ved én anledning, men i denne kampen var det et sterkt Tiller-lag som tok kommandoen fra start av.

En frisparksuser fra Kaisa Øien Aune startet showet, og til pause ledet Tiller 5-2. Sluttresultatet ble omsider 8-2, der Lise Finsrud satte inn kampens siste nettkjenning.

Tiller avanserte til sluttspillet i OBOS-cup med tre av tre seire i gruppespillet. Sluttspillet starter til høsten.


Fem strake - nå vil alle slå Tiller

Tiller kommer til denne med en god porsjon selvtillit etter både strålende prestasjoner og resultater den siste tiden.

Blåtrøyene er det eneste laget i avdelingen som ennå har til gode å avgi poeng, samtidig som de er mestscorende med sine 27 mål så langt. Fem strake seiere og derav 15 poeng betyr tabelltopp før vårens to siste serierunder.

I forrige serierunde ble forhåndsfavoritten Strindheim beseiret hele 5-1 på TOBB Arena Sør, der tidlige scoringer av Lise Finsrud og Sandra Aardahl Gulstad (2) la grunnlaget for storseier.

Men siden laget nå vet at resterende motstandere vil ønske å beseire Tiller, må de steppe opp et nivå for å opprettholde den solide formen de er i.


von Düring tilbake

Geir Arne Kristiansens mannskap har den siste tiden slitt med mye sykdom, men det ser nå ut til at den verste perioden er over.

Med både over og rett under 30 spillere på forrige ukes treninger, er konkurransen knallhard for å spille på det øverste laget.

En gledelig nyhet er at Emma von Düring er klar for kamp igjen, etter å ha måttet stå over forrige serierunde grunnet studier.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.