J19: Utleira 1 - 0 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2019

UTLEIRA KUNSTGRESS (RISVOLLAN): Tiller røk ut av J19-NM etter et knepent tap fredag kveld.

Andrea Holm Aune og resten av Tiller har nå full fokus på seriespillet.

Tiller startet best med et skudd fra Marie Methi som gikk like utenfor, og ikke lang tid etterpå var det kun centimetere om å gjøre at kaptein Andrea Holm Aune stanget inn det første målet på et hjørnespark.

Kampen jevnet seg noe ut etter Tillers gode åpningsminutter, men det var blåtrøyene som hadde de største mulighetene.

Etter 25 minutter skjøt Lise Finsrud over mål etter et godt forarbeid av Synne Bye-Andersen og Methi.

Like før pause ble Louisa Stuedahls skuddforsøk reddet av Utleiras keeper.

Stor dobbelsjanse

I andre omgang var det hjemmelaget som gikk ut av startblokkene, og man hadde ikke spilt i mer enn fire minutter før oransjtrøyene scorte 1-0. Tiller klarte ikke å demme opp et innkast, og et skudd fra drøyt 20 meter snek seg i lengste hjørne.

Minuttene gikk, og det var lenge en stillingskrig.

I det 74. minutt skjøt Finsrud et innlegg rett i stolpen, men kort tid etterpå kom en vanvittig stor dobbelsjanse. Sara Bye-Andersens forsøk alene med keeper havnet rett på Utleiras sisteskanse, og returen fra Holm Aune ble også avverget.

Tiller klarte aldri å sette inn en skikkelig sluttspurt, og kampen ebbet ut i et skuffende 1-0-tap og dermed exit fra årets J19-NM.