Før kampen: Tiller - Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 24. Mai 2019

Verdal tar turen i den sjuende serierunden i Norsk Tipping-ligaen lørdag ettermiddag.

Gutta er tilbake på jorda igjen og klare for å kjempe om nye viktige poeng.


Tiller IL - Verdal IL
7. serierunde
Norsk Tipping-ligaen avdeling 5
Lørdag 25. mai 2019 kl.14.00
TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 11 grader, svak vind

Åpen kiosk
Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Verdal fra nord i Trøndelag velkommen til sørsida av Trondheim denne lørdagen.

Tiller har hatt som vane ved å ikke klare å slå Verdal de siste årene. Det var ikke før i fjorårssesongen, da under Tillerbyen-navnet, at blåtrøyene vant 4-2 på hjemmebane etter en solid gjennomføring.

På bortebane i nest siste serierunde ble det 1-1. Det var nettopp dette poenget som sikret årets Tiller-lag en plass i Norgesmesterskapet mht tabellplassering.


Under nedrykksstreken

Verdal har fått en trå start på sesongen, og de ligger utsatt til med kun fire poeng på de seks første kampene.

De tapte 2-1 mot Rosenborg 2 på hjemmebane i forrige runde, noe som førte til at de fortsatt befinner seg på 12. plass og under nedrykksstreken.

Deres eneste seier så langt i årets sesong kom hjemme mot Kongsvinger 2 for to uker siden, da de lå under 0-2 til pause og så snudde det hele opp/ned med en 3-2-seier.


Hverdagen har returnert

Tiller håper å ha landet så fort som overhodet mulig etter en fantastisk opplevelse i cupen på onsdag. Foran rekordstore 2512 tilskuere på TOBB Arena Sør, ble det en real festaften der Tiller klarte å holde Rosenborg til 0-0 i nesten en hel time før fjorårets dobbelmestere viste sin styrke og vant til slutt 3-0.

Lørdagens kamp mot Verdal blir den tredje på sju dager. Forrige søndag ble det 1-1 på overtid borte mot Melhus, da Sondre Garstads sene utligning sikret et viktig poeng.

Blåtrøyene ligger for øyeblikket bare tre poeng over Verdal på tabellen.


Bjerke mest sannsynlig ute

Til lørdagens duell er det et par spørsmålstegn som ligger i lufta. Kaptein Magnus Bjerke fikk en ny trøkk i ankelen og er mest sannsynlig utilgjengelig, mens Niklas Lyngvær Iversen er usikker.

Sett bort fra langtidsskadde Espen Amandus Mathiassen, Kjartan Ulstad og Jonas Uran Rønning, meldes det ellers om ingen andre forfall.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.