G19: Tiller 1 - 3 Namsos

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mai 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller er ute av G19-NM etter mye nesten.

Et tøft møte med Namsos endte med nederlag torsdag kveld.

Det var duket for en hard og intens NM-duell i G19-klassen torsdag kveld, da Namsos tok turen til et TOBB Arena Sør fremdeles i cupmodus.

Etter ti minutter smalt det fra Jonathan Smerkerud Frønes, men Namsos' keeper fikk så vidt avverget til hjørnespark.

Dødball var også en Namsos-spesialitet få minutter senere, men styringen fra kloss hold ble godt reddet av Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo.

I det 25. spilleminutt tok gjestene ledelsen etter kluss i bakre rekker hos hjemmelaget. Det endte med at en rødkledd angriper rundet Smemo og fikset 0-1.

Tiller svarte - og ble for het

Roy Sneisen holdt på å utlignet rett før sidebytte da han blokkerte et utspill fra keeper, men det var Namsos som doblet ledelsen på et hjørnespark ti minutter etter hvilen.

Men Tiller våknet.

Magnus Kristoffersen reduserte til 1-2 på et utsøkt frispark fra 25 meter, kort tid etter at han hadde en kjempesjanse fra fem meter. Kristoffersen var i fyr og flamme, og fikk til et bra volleyforsøk fra ti meter kvarteret før slutt, men denne gikk dessverre over mål.

I sluttminuttene bølget spillet frem og tilbake, men det var nordtrønderne som punkterte kampen med sin 1-3-scoring på en god kontring seks minutter før slutt.

Overtidsminuttene ble overskygget av to unødvendige utvisninger for hjemmelaget.

Vi gratulerer Namsos med seieren og ønsker de samtidig lykke til videre i G19-NM.