J15: Gimse 1 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Mai 2019

BREKKÅSEN STADION (MELHUS): J15-1 fortsetter seiersformen, men de måtte virkelig kjempe om poengene tirsdag kveld.

Karine Ornæs Midjo (14) scoret de to første målene. Her fra en tidligere kamp i år.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle få en tøff kamp om en fjerde strake trepoenger i møtet med Gimse, som først antatt.

Men det startet jo helt perfekt.

14-årige Karine Ornæs Midjo ble lekkert spilt forbi forsvarsleddet og kom alene med keeper, og angrepsspilleren var sikker i sin sak da hun satte inn 1-0 for gjestene fra byen.

Samme Midjo doblet ledelsen på en lignende måte rett før pause, og Tiller kunne ta seg en fortjent hvil med en knallsterk ledelse.

Tiller møter Rosenborg i cupen. Har du bestilt dine billetter?

Leirvik stengte og Stuedahl-Karlsen sikret

Og selv om Tiller fortsatte å angripe også etter sidebytte, var ikke et solid vertskap ufarlige heller. De hadde sine muligheter foran blåtrøyenes mål, men keeper Emilie Leirvik hadde tatt på seg arbeidshanskene og klistret sammen en mur for anledningen.

Hun var høyt og lavt og både reddet og plukket det meste, men det var lite hun kunne gjøre med Gimses 1-2-redusering i det 67. minutt.

Det kunne ha blitt farlige tendenser, men Hedda Stuedahl-Karlsen roet ned de krypende nervene med sin 3-1-scoring få minutter senere.

Tiller hadde sjanser til å øke ledelsen ytterligere, blant annet et frisparkforsøk fra 30 meter fra Vilde Hulaas Grøseth, men tverrliggeren står fortsatt og dirrer.

Kampen ebbet ut i en 3-1-seier for de blåkledde, som med dette inntar en av de to øverste plassene på tabellen som gir en plass i høstens 0. divisjon.