Før kampen: Vestbyen - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mai 2019

Kvinnelaget møter tøff motstand i et voksent lag torsdag kveld.

Sandra Aardahl Gulstad scorte hattrick i forrige kamp. Her flankert av Thale Hinsverk (t.v.) og Hege Snåsøy Hovdahl.


Vestbyen IL - Tiller IL
4. serierunde

3. divisjon kvinner avdeling 1
Torsdag 9. mai 2019 kl.20.00
Hammersborg kunstgress (Sverresborg)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
Skyet, 8 grader, svak vind

Kampen oppdateres direkte på Twitter


De blåkledde fra Tillerbyen tar turen vestover i byen denne torsdagskvelden. De skal kjempe et slag utenfor Kong Sverres hus, men vil det ende med jubel?


Rutinert motstander

Tiller har aldri før møtt Vestbyen i kvinneklassen, og selv om klubbene har hatt dueller senest på J16-nivå for noen år tilbake, er det et svært fåtall av motstanderens spillere som i dag spiller på samme lag.

Vestbyen-laget er et mer rutinert lag bestående av mange tidligere spillere fra Byåsen Kvinnefotball, og de har gjort sine saker med blandet bedrift i klubbens debut i 3. divisjon.

I første seriekamp tapte de knepent 2-0 mot Strindheim på hjemmebane - en god hjemmedebut der de var nære ved å ta med seg poeng mot et antatt topplag. I forrige serierunde gikk de på en smell borte mot Malvik. Da ble det et 7-1-nederlag på Viksletta.


Ni poeng på tre kamper

Tiller kommer til denne runden med en sterk selvtillit etter tre strake seiere i årets 3. divisjon.

Blåtrøyene startet med tre poeng i serieåpningen hjemme mot Gimse. Tre raske mål fra Victoria Sande Petersen satte standarden for 4-1-seier.

Deretter ventet kanskje årets tøffeste bortekamp mot Steinkjer. Tiller ledet aldri før kampen var over, og da kunne sørtrønderne juble over 4-3-seier på Guldbergaunet.

I forrige serierunde kom dødballsterke Namsos på besøk på TOBB Arena Sør. Tiller tok en tidlig ledelse, Namsos karret seg inn i kampen, med hjemmelaget holdt unna og vant til slutt 7-3.

Duo tilbake?

Tidligere denne uken har laget vært tilnærmet 30 spillere på treningsfeltet samtidig, og det er klart at med ni poeng på tre kamper både i 3.- og 4. divisjon, er det mange spillere som virkelig er i kampform om dagen.

Til oppgjøret mot Vestbyen er det ventet at angrepsspiller Victoria Sande Petersen og keeper Marthe Jakobsen returnerer, selv om sistnevnte muligens må testes tett opp mot kampstart.

Det er meldt om ingen nye skader eller utilgjengelige spillere.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline