Kategori

- En gledens dag for alle

Postet av Marius L. Larsen den 7. Mai 2019

Herrelagets sportssjef Daniel Halgunset håper på ny tilskuerrekord onsdag 22. mai.

Cupbombe eller ikke; Halgunset håper mange blå supportere møter opp på tiårets kamp.


De blåkledde fikk i går ettermiddag vite at Rosenborg tar turen til TOBB Arena Sør onsdag 22. mai i den andre runden i NM.

Det er sju år siden Tiller fikk besøk av Norges beste lag i samme turnering, og da måtte blåtrøyene gå av banen med åtte baklengsmål.

Halgunset har ikke rukket å tenke over det sportslige ennå, kun gleden av å arrangere en slik kamp foran et stort Tiller-publikum.

- Det er klart vi gleder oss veldig til dette. Vi gikk jo og håpte på et slikt utfall i forkant av oppsettet. Nå står hele klubben på hodet, og det kommer til å bli helt vilt den 22. mai - rett og slett en gledens dag for alle som er glade i Tiller.


Kan bli ti år til neste gang

Tiller tok seg videre til 2. runde i NM etter en 3-2-seier over Trygg/Lade på bortebane, og som det lavest rangerte laget blant de seks trønderlagene som avanserte, lå det litt i lufta at Rosenborg kunne ta turen til sørsiden av byen.

Halgunset håper på en ny tilskuerrekord om to uker.

- Spillerne meldte tidligere at de var imponert av det store publikumet som hadde tatt turen på våre to første hjemmekamper i Norsk Tipping-ligaen, og for meg er det en real bekreftelse på at det vi har gjort til nå er riktig.

- Vi er en samlet klubb som går i samme retning, og jeg håper så mange som overhodet mulig tar turen til TOBB Arena Sør for å støtte sine lokale helter. Det kan bli ti år til neste gang noe sånt skjer igjen.

- Det var vel omtrent 2000 tilskuere for sju år siden, og det hadde vært artig å slå det antallet.


Vi kommer tilbake med mer informasjon om kampen i snarlig framtid.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline