Tiller 2 5 - 0 Flerkulturelt

Postet av Marius L. Larsen den 5. Mai 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tillers nest beste herrespillere fortsetter seiersrekken.

Magnus Kristoffersen (t.v.) og Jonathan Smerkerud Frønes scorte ett mål hver.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen øynet mulighetene for å gjenerobre tabelltoppen i avdelingen, og det klarte de under krevende forhold på TOBB Arena Sør denne søndagen.

Etter 20 minutter satte Thomas Lerstadgrind ballen i nettmaskene, og da var det lang vei tilbake for Flerkulturelt.

Tiller kjørte på i angrep, og kun høyere makter kunne forklare hvorfor det ikke sto mer enn det ene målet til pause.

Unggutta økte

I andre omgang fortsatte hvittrøyene å skape angrep på angrep. Stian Knutsen doblet ledelsen ni minutter etter sidebytte, og kort tid etterpå la Lerstadgrind på til 3-0 fra kloss hold.

Dagens kaptein Magnus Kristoffersen økte ledelsen til 4-0 på et velplassert straffespark, før banens yngstemann Jonathan Smerkerud Frønes fastsatte sluttresultatet til 5-0 på et lekkert skudd i lengste hjørne rett før slutt.

Neste kamp for Tiller 2 er et antatt toppoppgjør hjemme mot Freidig mandag 13. mai kl.20.00.