Trygg/Lade 2 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 2. Mai 2019

OBOS KUNSTGRESSBANE (LADE): Tiller er videre til 2. runde i Norgesmesterskapet.

Jubel etter Gard Ragnar Killingbergs (i midten) 2-0-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen tok tak i kampen helt fra starten, og de første minuttene bar preg av hvordan kampbildet skulle være.

Tiller hadde ballen klart mest, men det var vanskelig å bryte ned et lavtliggende Trygg/Lade-lag som satset på kontringer.

Men etter noen halvgode forsøk, ble det endelig litt action i det 18. spilleminutt. Martin Berdal ble felt i 16-meteren etter et hjørnespark, og stopperkollega Sindre Welo var sikker og sendte Tiller i føringen.

Killingberg økte ledelsen

Gjestene hadde flere brukbare halvsjanser i minuttene som fulgte, men så kom også hjemmelaget mer inn i kampen.

Tiller-keeper Erland Tangvik måtte i aksjon ved én anledning, men skuddet fra skrått hold hadde han god kontroll på.

Blåtrøyene startet også andre omgang best før det jevnet seg ut etter hvert, før en ny nettkjenning endelig kom i det 73. minutt. Tiller brøt ballen på midten og satte fart fremover. Det endte med at Gard Ragnar Killingberg kom alene med keeper, og vingen hamret ballen i korthjørnet til 2-0.

Litt knot på slutten

Rett etterpå var samme mann frempå igjen. Et godt angrep på venstresiden ble flikket over til Killingberg på høyre, som fintet bort siste forsvarer før han var iskald alene med Trygg/Lades sisteskanse og fikset 3-0.

Da trodde alle at kampen var punktert og spenningen var over.

Men ikke helt.

Åtte minutter før full tid fikk også vertene straffespark som de satte i mål, og rett før overtiden sto det 2-3 i målprotokollen etter et skudd fra kloss hold.

Men Tiller holdt unna på overtid, og sikret dermed et deilig avansement i cupen!

Norges Fotballforbund har varslet at oppsettet for 2. runde kommer mandag 6. mai.

Neste seriekamp for herrer A er borte mot Brumunddal lørdag kl.16.00.

Onsdag 1. mai 2019 kl.18.00
Gult kort Tiller: Erland Tangvik (90+2')
Tilskuere OBOS Kunstgressbane (Lade): ca 100

Erland Tangvik
Henning Borgen Gladsø - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Sindre Olufsen
Niklas Lyngvær Iversen - Oskar Stølan - Espen Johnsen
Gard Ragnar Killingberg - Andreas Druzkowski - Ole Jørgen Stegavik

69' Iversen --> Jonas Uran Rønning
76' Druzkowski --> Sondre Bondø Garstad
78' Stegavik --> Magnus Kristoffersen

Ubenyttede reserver: Mats Woldmo Hagen, Magnus Bjerke, Alpha Doboyou.