Før kampen: Tiller - Namsos

Postet av Marius L. Larsen den 4. Mai 2019

Kvinnelaget tar imot Namsos i den tredje serierunden søndag ettermiddag.

Marie Methi og Vilde Winge Kristiansen (med ryggen til) jubler over Thale Hinsverk 3-3-scoring mot Steinkjer i forrige runde. Tiller vant til slutt 4-3.


Tiller IL - Namsos IL
   3. serierunde
   3. divisjon kvinner avdeling 1
   Søndag 5. mai 2019 kl.14.00
   TOBB Arena Sør (Tiller)

Værvarsel til kampstart ifølge yr.no:
   Delvis skyet, 4 grader, svak vind

Åpen kiosk
   Gratis inngang


De blåkledde fra Tillerbyen ønsker nordtrønderne fra Namsos velkommen til Trondheim sør denne søndagen.

Tillers beste kvinner håper å klare tre seiere på rad etter nok et par gode treningsuker, men de vet at det blir tøft mot et måljagende Namsos-lag.


Åtte mål på to kamper

Namsos. Namdalens stolthet. Fra DDE-land søndag formiddag kjører de fra vinsjan på kaia, langs E6 og vil tro at det umulige e mulig.

Og et Namsos-lag i scoringshumør vet hvordan de kan skape overskrifter. I fjorårets 4. divisjon avdeling 1 havnet de på 3. plass, sju poeng fra vinneren Steinkjer, men det var allikevel nok til å sikre opprykk til 3. divisjon.

Årets sesong på nivå fire har startet med ett poeng på de to første kampene. I serieåpningen borte mot Strindheim hang de lenge godt med i en svært målrik kamp, men måtte til slutt se seg slått 8-4.

Forrige serierunde hjemme mot Malvik så ut til å gå Namsos' vei da de ledet 4-2 et stykke ut i andre omgang, men en sen og effektiv Malvik-innspurt sørget for 4-4 og ett poeng hver.


Sterke seiere i det siste

Tiller har hatt noen veldig produktive uker både på treningsfeltet og i kamp.

Serieåpningen i 3. divisjon endte til slutt med en 4-1-seier over Gimse på TOBB Arena Sør, der blant annet et tidlig hattrick fra Victoria Sande Petersen satte standarden.

Andre påskedag gikk turen til Steinkjer og Guldbergaunet Stadion. En mulig forhåndsfavoritt fikk de to første målene, men Synne Bye-Andersen og Kaisa Øien Aune kvitterte før pause.

Selv om Steinkjer tok ledelsen nok en gang etter sidebytte, utlignet Thale Hinsverk umiddelbart før Øien Aune ble matchvinner med sin sene 4-3-scoring fra straffemerket.

Gode prestasjoner og resultater har det også blitt for andrelaget i 4. divisjon. I serieåpningen borte mot Sverresborg ble det en sterk 4-2-seier før Tangmoen ble beseiret hele 14-0 på hjemmebane.

På torsdag slo de Charlottenlund 2-0 på bortebane.


Visste du at...

...Tiller har aldri møtt Namsos før i kvinneklassen?


Vevle jobber mot tiden

Tiller kommer til dette oppgjøret med en ny god treningsuke bak seg. Blåtrøyene har vært mange på feltet, og det er flere spillere som banker på den berømte døren om å få bli med på søndagens A-kamp.

Toppscorer Victoria Sande Petersen blir derimot ikke med på søndag, ettersom hun skal spille håndballkamp for Utleira i deres opprykkskvalifisering til 1. divisjon.

Tvilsom er Celine Kleiven Vevle, som den siste tiden har slitt med en strekk. Hun vil bli testet tett opp mot kampstart, men håper å rekke oppgjøret.


Tillers kamptropp:
Offentliggjøres på Twitter før kampstart.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline