J15: Utleira 1 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Apr 2019

UTLEIRA KUNSTGRESS (UTLEIR): J15 snudde nok en kamp til seier torsdag kveld.

Jubel etter Hedda Stuedahl-Karlsens (nummer to f.h.) 2-1-scoring.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde et hardtarbeidende og velspillende Utleira-lag, og der Tiller kanskje ikke klaffet 100 % i åpningsminuttene, var det hjemmelaget som tok ledelsen.

Men det var etter noen store Tiller-sjanser.

I det sjuende minutt hadde Maria Høvik et godt plassert skudd like over mål, før Leona Fjeldsø måtte se keeper redde hennes forsøk fra kloss hold ti minutter senere.

Midt i mellom disse to mulighetene oppsto det en annen situasjon. Fjeldsø fintet seg lekkert gjennom Utleira-forsvaret og hadde bare keeper å passere idet hun ble felt, og assistentdommeren vinket for straffespark. Men det ble ikke blåst, og spillet fortsatte.

Snudde rett før pause

1-0-scoringen til Utleira kom etter 20 minutter. En bakromspasning endte med scoring alene med Tiller-keeper Ayla Latifi, og gjestene hadde en motbakke å klatre nok en gang.

Men Tiller er kjent for aldri å gi seg.

Seks minutter etter åpningsmålet utlignet Høvik. En nedfallsfrukt på et hjørnespark fra kaptein Synne Aunehaugen ble plukket opp av Høvik, som fintet bort en påtrengende oransjkledd spiller før hun hamret ballen i lengste hjørne - lekkert!

Rett før pause var kampen snudd på hodet. En strålende pasning fra Isabel Teigen fant Hedda Stuedahl-Karlsen i feltet, som brukte en slags høytliggende utside-vrist da hun klinket til på halv volley fra 12 meter og i lengste hjørne til 2-1.

Sterkere andre omgang

Andre omgang var ikke mer enn ti minutter gammel da kapteinen tok ansvar og la på til 3-1, og nå begynte Tiller-maskineriet å fungere for alvor.

Det var både stolpe- og tverrliggertreff, men også et par scoringer til.

Fjeldsø fikk endelig sitt nettsus med sin 4-1-scoring halvveis i omgangen før Rikke Olufsen fastsatte sluttresultatet til 5-1.

Neste seriekamp for J15-1 er hjemme mot Oppdal fredag 10. mai kl.18.30.