Tiller 2 14 - 0 Tangmoen 2/Fram

Postet av Marius L. Larsen den 24. Apr 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinnene fortsetter å imponere i 4. divisjon.

Hege Hovdahl (t.v.) og Louisa Stuedahl sto til sammen for 11 av målene. Fotograf av dette krembildet er ingen ringere enn Mari Kristine Vik.

De blåkledde fra Tillerbyen la tidlig standarden i 4. divisjonsoppgjøret mot Tangmoen 2/Fram denne tirsdagskvelden.

Før kvarteret var spilt ledet hjemmelaget 4-0 etter tre scoringer fra Hege Snåsøy Hovdahl, deriblant en magestyring på hjørnespark, og ett fra Louisa Stuedahl.

Etter 25 minutter fikset kaptein Erica Munkvold (!) 5-0 fra skrått hold etter en retur fra keeper, og til pause sto det hele 9-0 i kveldssola på TOBB Arena Sør.

Da hadde Hovdahl scoret tre nye mens Ragnhild Hembre Haug hadde fått sitt første Tiller-nettsus.

Blåtrøyene fortsatte å male på de siste førtifem minuttene. Marie Methi, nok en Hovdahl-scoring - hennes sjuende - og tre nye fra Stuedahl sørget for at Tiller vant hele 14-0.

Med nok en trepoenger og en svært solid målforskjell topper Tiller 2 tabellen i avdeling 2.

Neste oppgjør for denne gjengen er borte mot hardtsatsende Charlottenlund torsdag 2. mai kl.20.00.