G19: Tiller 2 6 - 2 Rissa

Postet av Marius L. Larsen den 11. Apr 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): G19-2 serieåpnet med storseier onsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen fra start i møtet med Rissa.

Steffen Hammer fikset 1-0 etter 32 minutter, og rett før pause doblet Heri Bafondoko ledelsen med et hardt skudd, før Hammer triplet den rett før fløytesignalet.

Tiller fortsatte kjøret mot Rissas mål i andre omgang. Sondre Vinjevoll økte ledelsen ytterligere, men så skjedde ting i motsatt ende.

Tiller-keeper Even-André Bensvik hadde en redning i verdensklasse kort tid etter Vinjevolls 4-0-scoring, men sisteskansen kunne ikke hindre at Rissa reduserte to ganger i etterkant.

Hjemmelaget lot seg ikke stresse av den grunn. Tobias Larsen satte inn 5-2 i det 71. spilleminutt, og da begynte blåtrøyene å ane tre poeng.

Seieren ble ikke mindre sikker da Vinjevoll avsluttet målfesten med et kanonskudd i krysset til 6-2.

Neste kamp for G19-2 er borte mot Melhus onsdag 1. mai.