Tiller 4 - 1 Gimse

Postet av Marius L. Larsen den 9. Apr 2019

TOBB ARENA SØR (TILLER): Strålende første 20 minutter la grunnlaget for tre poeng i serieåpningen i 3. divisjon kvinner.

Victoria Sande Petersen (nummer to fra venstre) åpnet 2019-sesongen med et hattrick. Her med Thale Hinsverk (t.v.), Emma von Düring og Lise Finsrud.

De blåkledde fra Tillerbyen kom raskt ut av startblokkene i seriestarten mot Gimse mandag kveld. Det ble rett og slett deja vú fra det som skjedde i OBOS-cupoppgjøret for snaut to uker siden, da Victoria Sande Petersen fikset 1-0 alene med keeper etter 90 sekunder takket være en god pasning fra Kaisa Øien Aune.

Hjemmelaget fortsatte å male på. Et par gode halvsjanser og svært mye ballbesittelse i løpet av de neste minuttene førte til at det skulle bli nok et nettsus.

I det 18. spilleminutt var Sande Petersen nok en gang iskald da hun satte inn 2-0 alene med keeper, og fem minutter senere var ledelsen triplet.

Hvem var målscorer, sa du?

Det var nok "Sande P". Hattrick-Petersen. Eller bare peTRErsen. En giftig Lise Finsrud vant ballen rett utenfor Gimses 16-meter og serverte Sande Petersen på nærmest åpent mål, og dermed sto det 3-0 i målprotokollen.

Hinsverk avsluttet et prakfullt angrep

Resten av omgangen besto av flere gode Tiller-sjanser. Thale Hinsverk headet like utenfor fra kloss hold, og Sandra Aardahl Gulstad var centimetere å punktere kampen fullstendig på innlegg fra Sande Petersen.

Men andre omgang startet litt roligere.

Noe av energien fra første omgang manglet i den andre, for det tok 20 minutter før det ble fyr i teltet igjen.

Denne gang var det strålende kombinasjoner mellom Celine Kleiven Vevle og Vilde Winge Kristiansen som førte til at Hinsverk ble spilt fri mot Gimses sisteskanse, og også denne gang havnet ballen i nettmaskene til 4-0.

Men Gimse reduserte få minutter etterpå. En flott scoring i lengste hjørne fra skrått hold, men et noe tilbakeholdent Tiller-forsvar gjorde oppgaven enkelt for Gimses angriper.

Vertene tok tilbake initiativet mot slutten, men Marie Methis suser rett over tverrliggeren var det nærmeste blåtrøyene kom enda en økning av ledelse.

Seriestarten endte dermed med en fin 4-1-seier til Tiller, som også i 2019 har fått en solid åpning med tre fortjente poeng.

Nå blir det to uker med trening og noen dager med påskeferie før Steinkjer venter på Guldbergaunet 2. påskedag.