Uran Rønning vender hjem

Postet av Marius L. Larsen den 2. Apr 2019

Midtbanespiller Jonas Uran Rønning har signert overgangspapirene som gjør ham Tiller-spiller igjen.

Jonas Uran Rønning er tilbake i Tiller Idrettslag.


20-åringen kommer fra 4. divisjonsklubben Kvik, og han har trent med en 2. divisjonsklubb og Tiller i vinter.

Til slutt var det de blåkledde som fristet mest, en drakt som slettes ikke er ukjent for den talentfulle midtbanespilleren. Uran Rønning spilte faktisk i Tiller frem til han var 13 år, før han meldte overgang til Sjetne IL i 2011.

Fem år senere var han Kvik-spiller, der han har fått verdifull erfaring i 4. divisjon til og med fjorårssesongen.

I tillegg spiller han for Utleira Futsal i eliteserien.


Les også: Berdal klar for Tiller


- Bare gode ord å fortelle

Uran Rønning selv gleder seg voldsomt til å vende tilbake til TOBB Arena Sør på permanent basis.

- Jeg er veldig fornøyd med å bli Tiller-spiller igjen. Det er en stor klubb, og vi har et svært godt lag med mange gode spillere. Det er en tøff kamp om plassene, men jeg skal gjøre mitt ytterste for å spille meg inn på laget.

- Jeg har fått en god mottakelse av gutta, og har bare gode ord å fortelle så langt. Nå handler det kun om å gjøre det beste vi kan, nemlig å plukke trepoengere i god stil, forteller Jonas.


Troppen komplett

Hovedtrener Simon Hustad Evjen gleder seg over en voksende stall og ikke minst et solid lag.

- Med Jonas inn i troppen får vi en dyktig ballspiller som vi vet kommer til å ta nye steg hos oss. Han er en klok dirigent med en god pasningsfot og gode basisferdigheter. Det er sjelden man ser en så dedikert spiller som legger så mye i fotballen både på og utenfor banen.

Det har vært en hektisk overgangsvinter for klubbens nye A-lag på herresiden. Med mange overganger fra fjorårets Tillerbyen, en håndfull nye og opptak av en juniorspiller, begynner Evjen å se konturene av et sterkt samhold.

- Jeg vet det var en veldig sammensveiset gjeng i fjor, og det ser ut til at dette bildet har blitt enda forsterket i år. Vi har klart å beholde de viktigste spillerne, og så har vi fylt på med interessante utenfra samt juniorspiller Magnus Kristoffersen. Troppen ser satt ut nå - om ikke noe helt spesielt skjer rett før seriestarten, meddeler hovedtreneren.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline