Til topps, bronse og nesten videre

Postet av Marius L. Larsen den 31. Mar 2019

J15 storspilte i storbaneturnering, mens J13 kapret bronse på Havstein. Les oppsummering av helga her.

J13 med nok en pallplassering.


De blåkledde fra Tillerbyen var sedvanlig aktiv i mars måneds siste helg. Aktiv var for øvrig også det mange kaller de viktigste gudene, nemlig værgudene. Når det attpåtil ble en time mindre søvn, toppet det seg med en "ballhøy" mengde med snøfall.

Det ga utfordringer - men ikke for Tiller.


Til topps i invitasjonsturnering

På Charlottenlund sto vertsklubben for sin egen storbaneturnering sammen med Tiller, Strindheim og Oslo-klubben Lyn.

Tiller åpnet mot osloborgerne lørdag formiddag, og der feide de Lyn av banen med hele 6-0 i sekken. To scoringer hver fra Leona Gutji Fjeldsø, Hedda Stuedahl-Karlsen og Synne Aunehaugen sørget for en fantastisk start på dagen.

På ettermiddagen møtte de alltid så tøffe Strindheim, der Tiller ledet 1-0 ved Sandra Vilvang Halseth. Strindheim utlignet rett før pause, og de gikk opp i ledelsen til 3-1 tidlig i andre omgang.

Men Tiller ga seg ikke. Sandra Vilvang Halseth ga seg ikke. Med ni minutter igjen å spille startet så langt årets opphenting. Halseth haltet ikke og reduserte først til 2-3 før hun utlignet til 3-3 rett etterpå.

Men hun var ikke ferdig for dagen.

To minutter før slutt fastsatte Halseth sluttresultatet til 4-3 i favør Tiller. En strålende bakromspasning endte med skudd alene med keeper, og den raske angriperen var like sikker som snø i mars (!).

Søndagens eneste kamp var mot Charlottenlund, for anledningen på SalMar-banen (Lerkendal) grunnet nattens snøfall. Tiller lå under 2-0 relativt tidlig i oppgjøret, men scoringer fra Stuedahl-Karlsen og Rikke Sofie Olufsen sikret et fortjent 2-2-resultat.

Dersom det hadde blitt kåret en vinner av turneringen, ville det ha blitt Tiller med sine sju poeng og solide målforskjell.

Gratulerer med en topp prestasjon, jenter!


Se bilder fra lørdagen her (Facebook).


Tiller på topp 3

Søndagen startet på Havstein kunstgress der Tiller stilte med tre konkurranselag i Sverresborg Cup (9-er).

G13 røk knepent ut av gruppespillet, mens J13s to lag ble til ett i utslagsrundene. Blåtrøyene gikk helt til semifinalen, men der ble det tap for Gimse.

Revansjen skulle dog komme i bronsefinalen. Mot Nardo ble det tøffe dueller og sjanser begge veier, men Ida Sofie sørget for en spinnvill jubel og bronsepokal for Tiller med sin 1-0-scoring.


Slik stilte Tiller i J13-klassen:

Tiller 1: Tiril, Karoline, Ida, Rikke, Marie, Ingeborg, Hedda, Malin, Ida Sofie, Caroline, Viola.
Tiller 2: Martine, Jennifer, Janne, Ingrid, Kornelia, Signe, Erika, Julie, Bonnie, Luna, Alva.

Totalt 22 spillere, inkludert seks fra J12.


Vi gratulerer med en strålende bronsepokal!


Se resultater fra Sverresborg Cup her.


Søndagen ble avsluttet på Tempe kunstgress, der kvinnene spilte avgjørende OBOS-cupkamp mot Melhus. Tiller måtte slå gjestene fra Sør-Trøndelag for å ha et håp om å bli puljevinner, og selv om Louisa Stuedahl utlignet til 1-1 tidlig i oppgjøret, klarte aldri Tiller å finne vinnermålet.

Det endte 1-1 mot Melhus.

Les kampfakta her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert avIdrettenOnline