Solid borteseier i generalprøven

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mar 2019

ORKLA MASKIN ARENA (ORKANGER): Tillers juniorer slo Orkla hele 6-2 i den siste treningskampen før 0. divisjon sparkes i gang.

Andreas Fredagsvik Tran med to scoringer mot Orkla. Her fra en kamp i fjor.

De blåkledde tok tak i kampen fra starten av. Allerede etter fem minutter satte Jonathan Frønes hodet til på en corner fra Magnus Kristoffersen. Vakker scoring. I kvarteret som fulgte hadde Orkla mye ball, uten at laget klarte å spille seg til farligheter foran Tillers mål. Isteden var det Tiller som økte ledelsen. Fredrik Meland Johnsen spilte flott gjennom til Andreas Fredagsvik Tran, som dyttet ballen frekt forbi keeper med utsida av foten.

Noen minutter senere skulle Tran bare forlenge Jonathan Frønes sin avslutning i mål, men fra to meters hold traff han tverrliggeren. Tran gjorde det imidlertid godt igjen like etter, da han rundet keeper og foredlet en fantastisk pasning fra Frønes i ny Tiller-scoring.

Tiller hadde flere sjanser til å øke ledelsen mot slutten av omgangen. Isteden var det Orkla som reduserte til 1-3 da Tiller-forsvaret ikke lyktes i å rydde unna inne i feltet.

Økte ledelsen

Ti minutter inn i andre omgang var det klart for ny blåfarget scoring. Jonathan Frønes spilte fram til Magnus Kristoffersen som dro seg fri og tuppet ballen elegant over hjemmelagets keeper. Fem minutter senere åpnet Sondre Vinjevoll Orklas forsvar med en flott gjennombruddspasning til Frønes. Førsteårsjunioren løp fra alle, satte ballen kontant i korthjørnet og økte Tillers ledelse til 1-5.

Rett etter scoring kommer det ofte en til. Sånn ble det i alle fall i dette tilfellet. I neste angrep fikk Orkla mer eller mindre fritt leide gjennom et passivt Tiller-forsvar og reduserte til 2-5.

Fem minutter senere var det tid for Tiller-show igjen. Andreas Fredagsvik Tran kom seg rundt på høyrekanten og spilte 33 grader ut til Fredrik Meland Johnsen som satte ballen i mål fra 15 meters hold.

Flere mål ble det ikke i snøbygene på Orkanger. Totalt sett en sterk og imponerende prestasjon av vårt G19-lag. Junior-trenerne fikk testet mange spillere i denne kampen, og det er tydelig at laget har en god bredde i stallen. Det lover godt med tanke på serieåpningen borte mot Steinkjer onsdag kveld.