3-3 i sjanserik kamp

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mar 2019

RUTA ARENA (STRINDHEIM): G19-1 holdt Strindheim til 3-3 på bortebane fredag. I andre omgang var det Tiller som var nærmest seier. Flere ganger.

G19 kan se seg fornøyd med en solid innsats mot Strindheim. Arkivfoto 2018.

Der var hjemmelaget som kom best i gang i treningskampen på Ruta Arena. Allerede i det 7. minutt scoret Strindheim på det mange (fra Tiller) mente var en klar offside. Et langt framspill havnet i bena på Strindheims spiss som løftet ballen elegant over Lars Smemo i Tillers mål.

Ti minutter senere snappet Arnaud Habarurema ballen fra en Strindheim-forsvarer. Etter flott samspill med Andreas Fredagsvik Tran, kunne Habarurema bredside den forbi keeper og utligne til 1-1.

Strindheim hadde ballen mye i første omgang, og Tiller ble til tider løpende mye imellom. Den sterke vinden gjorde det krevende for begge lag, og det var ikke dagen for langpasninger. 2-1 til Strindheim kom etter passivt forsvarsspill i en ellers god Tiller-periode. Minuttet etter reduserte Tiller på en fantastisk kontring. Ballen gikk fra keeper Lars Smemo til Henrik Breivoll og videre til Jonathan Frønes. Frønes kom seg rundt på venstrekanten og fant Fredrik Meland Johnsen ute i feltet. Johnsen satte ballen kontant i mål.

Mot slutten av første omgang var det hjemmelaget som presset. Tiller var heldig da et Strindheim-skudd smalt i stolpen. To minutter senere ble Tiller fullstendig avkledd da hjemmelaget tråklet seg helt fram til femmeteren og økte til 3-2.

Sen, men fortjent utligning

Etter pause var Tiller det beste laget, og hadde en rekke store målsjanser. Strindheim var imidlertid farlig frampå først. En Strindheim-spiller fikk stå helt alene, men headingen ble mesterlig avverget av keeper Smemo. I løpet av de neste 10-12 minuttene hadde Tiller fire store sjanser, men først ti minutter før slutt hang den endelig i nota. Andreas Fredagsvik Tran spilte fram Jonathan Frønes som satte ballen sikkert forbi keeper fra skrått hold.

Tiller var svært nær seier to minutter før slutt, da Arnaud Habarurema plutselig sto på åpent mål men bommet på ballen.

En solid prestasjon av Tiller mot en motstander som er antatt å kjempe i toppen av 0. divisjon. Søndag spiller Tiller-juniorene treningskamp borte mot Orkla. Onsdag i neste uke starter seriespillet med bortekamp mot Steinkjer.