Fem mål mot Melhus

Postet av Marius L. Larsen den 22. Mar 2019

GRUVA KUNSTGRESS (MELHUS): Herrelaget leverte strålende angrepsfotball da de slo Melhus 5-2 i en treningskamp torsdag kveld.

Fem mål og til slutt en komfortabel seier over Melhus.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen i et bra tempo og hadde et par brukbare muligheter innledningsvis, der Espen Mathiassens heading som strøk lengste stolpe var den største.

Men i det 16. spilleminutt ble det blå jubel. Et perfekt innlegg fra Gard Ragnar Killingberg traff pannebrasken til Ole Jørgen Stegavik, som stanget inn 1-0 fra kloss hold.

Like etterpå hadde prøvespiller Odin Thiago Holm et klokkeklart stolpetreff fra 18 meter, og til tross for flere gode målsjanser før pause, sto det bare 1-0 før sidebytte.

Kaosminutter foran begge mål

Dog utlignet Melhus til 1-1 på et hjørnespark rett etter sidebytte, men så fulgte det noen målrike minutter.

Kort tid etterpå tok Tiller tilbake ledelsen. Killingbergs smarte pasning fant Kjartan Ulstad på 20 meter som bredsidet ballen hardt i nærmeste hjørne.

Nesten umiddelbart økte blåtrøyene ledelsen til 3-1. En strålende bakromspasning til Espen Mathiassen førte til at angrepsspilleren spilte uselvisk til angrepsmakker Stegavik på åpent mål.

Men før både publikum og Tiller rakk å puste, reduserte Melhus til 2-3 på en kontring. Tiller mistet ballen på egen halvdel og hjemmelaget satte fart. Først reddet keeper Mats Hagen første forsøk, men returen fra kloss hold ble headet i mål.

Skader og påtvungne bytter

Tiller gjorde etterhvert mange bytter samtidig, men det så ikke ut til å prege kampbildet noe siste halvdel av omgangen.

Den gode stemningen på banen ble delvis overskygget av spisse taklinger som førte til tre skader på gjestene, men allikevel leverte blåtrøyene med ballen i beina.

Tiller fikk straffespark som Sindre Welo satte i mål til 4-2 før stopperkollega Martin Berdal hamret inn sluttresultatet 5-2 på et frispark fra 25 meter.

Neste og siste treningskamp før seriestart er mot Rosenborg 2 fredag 5. april kl.18.00 hjemme på TOBB Arena Sør.

PS! Henning Borgen Gladsø (kne), Robin Johansen Hermanstad (ankel) og Kjartan Ulstad (ankel) pådro alle seg skader i svært røffe dueller i andre omgang. En oppdatering på omfanget er ventet å komme rett over helga.

PPS! En gledelig nyhet denne kvelden var at Niklas Iversen fikk årets første minutter uten smerter etter å ha slitt med en langvarig lyskestrekk siden i fjor.

Erland Tangvik
Sindre Olufsen - Sindre Myrvold Welo (k) - Martin Kristoffer Berdal - Kasper Røe
Kjartan Ulstad - Oskar Stølan - Odin Thiago Holm*
Gard Ragnar Killingberg - Espen Amandus Mathiassen - Ole Jørgen Stegavik

46' Tangvik --> Mats Woldmo Hagen
46' Holm* --> Magnus Kristoffersen
65' Røe --> Andreas Druzkowski
65' Welo --> Henning Borgen Gladsø
65' Killingberg --> Alpha Doboyou
65' Stegavik --> Robin Johansen Hermanstad
65' Mathiassen --> Sondre Bondø Garstad
72' Stølan --> Niklas Lyngvær Iversen
77' Gladsø --> Welo
80' Hermanstad --> Stølan