Sjanseskapende helg

Postet av Marius L. Larsen den 18. Mar 2019

Tiller imponerte i flere kamper i helga, og det ble sølv i Selbu-turnering.

Magnus Kristoffersen gjorde en ny god kamp for herrer A i treningskampen mot Byåsen TF.


Lørdagens oppgjør startet på Dalgård, der herrer A tok imot Byåsen Toppfotball i en treningskamp. Byåsen TF, som rykket opp fra 3. divisjon i fjor, fikk merke at Tiller-gutta styrte det meste av oppgjøret. Noen store sjanser kunne ha blitt omsatt til scoringer, men det endte 0-0 i en morsom kamp.

Les vår kamprapport her.


Samtidig var J15 i aksjon i OBOS-cup "hjemme" på Tempe. Der møtte de Sjetne i et realt lokaloppgjør i den andre gruppespillkampen, og etter tap i første kamp mot Åfjord, ble det revansjetid mot Sjetne.

Tiller vant hele 4-1, og spiller dermed en avgjørende bortekamp mot Strindheim tirsdag kl.19.30.

Se kampfakta her.


Lørdagens siste kamp var kvinnenes OBOS-cupkamp mot Utleira. Her havnet Tiller tidlig under, men scoringer fra Victoria Sande Petersen og Sandra Aardahl Gulstad sørget for en sterk 2-1-seier og tre poeng.

Les vår kamprapport her.


Seier for G16 - tøft for kvinnene

Søndagen åpnet med at G16-2 møtte Åfjord på bortebane i OBOS-cup, men dessverre ble det en tøff reisekamp for våre gutter. Tiller måtte til slutt se seg slått 4-1.

Se kampfakta her.


Deretter gikk turen til Tempe hvor kvinnene spilte sin andre kamp på to dager. Denne dagen sto Tynset på motsatt halvdel i en treningskamp. Sandra Aardahl Gulstad fikset 1-0 etter målgivende pasning av Synne Bye-Andersen, men rett før pause utlignet Tynset til 1-1.

En ung spillertropp med slitne bein ble hardt straffet av et langt mer rutinert Tynset-lag, og da Tiller misset på sine sjanser, traff Tynset blink.

Tiller måtte til slutt se seg slått 6-1 i en treningskamp uten den store betydningen.

I denne kampen fikk J15-spiller Ayla Latifi sin seniordebut. Vi gratulerer med en fremragende innsats!


Sølv i Selbu

Samtidig hadde Tiller et J17-lag på B. Langseth Cup i Selbu, og de blå gikk rett til semifinale som puljevinner. Der slo de Trond 3-0, men det gikk ikke veien i finalen. Et knepent 1-0-tap for Flatås betydde sølvpokal på våre jenter.

Vi gratulerer med en solid prestasjon!

Se resultatene her.


Helgas siste oppgjør var G13s OBOS-cupkamp mot Hitra på Tempe, og det skulle bli et fyrverkeri av et målkalas.

Hitra tok ledelsen 4-3 åtte minutter før full tid, men to sene mål fra Oliver Finnland sendte Tiller til himmels med en knepen - men fortjent - 5-4-seier.

De øvrige målene ble scoret av Noah Bostad, Emilian Eilertsen og Alexander Illøkken.

Se kampfakta her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline