Uavgjort mot Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 16. Mar 2019

BYÅSEN ARENA (DALGÅRD): Herrer A spilte 0-0 mot Byåsen Toppfotball lørdag ettermiddag.

Espen Mathiassen hadde noen gylne sjanser i første omgang, men hadde ikke hellet med seg.

De blåkledde fra Tillerbyen møtte opp ganske så tidlig på formiddagen oppe på Dalgård-anlegget denne lørdagen, vel vitende om at årets tøffeste test - så langt - skulle gjennomføres.

Og da Espen Mathiassen var centimetere unna å tuppe ballen forbi en utrusende Byåsen-keeper i mål før ti minutter var spilt, kunne man se et selvsikkert Tiller-lag på det knallgrønne kunstgressdekket.

Blåtrøyene styrte første omgang i stor grad, og hjemmelaget hadde store problemer med å få tak i ballen. Før man hadde passert halvveis i første omgang hadde Mathiassen nok en sjanse like over mål og Sindre Olufsens frispark som så vidt ble reddet av keeper.

Hjemmelaget fikk til en bra avslutning på en kontring, men fra skrått hold hang Erland Tangvik i Tiller-buret godt med.

Mathiassen fikk et tredje forsøk mot vertenes sisteskanse, men skuddet fra 16 meter etter et bra angrepsspill med Gard Ragnar Killingberg og Ole Jørgen Stegavik havnet over mål.

Byåsen fikk omgangens siste mulighet etter at Tiller ikke hang helt med i bakre rekker, men forsøket fra kloss hold snek seg utenfor lengste stolpe.

Kunne ha vunnet

Rødtrøyene fra Dalgård startet omgangen etter sidebytte best, men det ble ikke de store sjansene å melde om.

Tiller kom bedre med etter hvert, men det var ikke før i det 73. spilleminutt at en stor målsjanse dukket opp. Et perfekt frispark fra Kjartan Ulstad ble merkelig nok brystet ned til keeper fra Sondre Garstad fra sju meter.

Blåtrøyene fikk en dobbelmulighet rett før slutt, men iherdig blokkeringer fra hjemmelaget hindret en muligens fortjent ledelse og seier.

Det endte dermed 0-0 på Byåsen Arena denne lørdagen. En solid gjennomføring av våre spillere.

Neste treningskamp er mot Melhus torsdag 21. mars kl.19.00 på Gruva kunstgress.

PS! Rett før pause pådro midtbanespiller Espen Johnsen seg det som ser ut til å være skulder ut av ledd eller et brudd i det partiet. Vi kommer tilbake med en oppdatering på skadeomfanget mandag.

Gard Ragnar Killingberg - Espen Amandus Mathiassen - Ole Jørgen Stegavik

38' Johnsen --> Magnus Kristoffersen
46' Stegavik --> Robin Johansen Hermanstad
46' Druzkowski --> Henning Borgen Gladsø
72' Mathiassen --> Sondre Bondø Garstad
72' Killingberg --> Stegavik (byttet inn igjen)

Ubenyttet reserve: Mats Woldmo Hagen.