- Vi får en skikkelig test

Postet av Marius L. Larsen den 28. Feb 2019

Herrelagets hovedtrener Simon Hustad Evjen gleder seg til en ny treningskamp lørdag ettermiddag.

Evjen kjenner at det kribler halvannen måned før seriestart i Norsk Tipping-ligaen.


De blåkledde fra Tillerbyen, ironisk nok endelig uten "byen" i navnet, har fått en solid start på 2019-sesongen. En herlig vinter preget av mange kjente spillere på treningsfeltet, en god hospiteringsplan og resultatsmessig bra start, er årets to første måneder kort oppsummert.

Våre beste menn startet vinteren med en 2-1-seier over Ranheim TF 2 før det ble 1-1 i borteoppgjøret mot Verdal.

Hovedtrener Evjen er fornøyd med hvordan vinteren har utartet seg.

- Vi har hatt god kvalitet på treningsøktene hele veien gjennom. Det har vi satt i førersetet foran kvantitet. Spillerne har respondert meget bra, og de nye har glidd veldig godt inn i det gode miljøet som var her fra i fjor. Det er egentlig ingenting å utsette på, forteller Evjen.


Les også: Iversen er klar


- Optimisme i Tiller

Allerede på lørdag (2. mars) kl.12.00 skal Tiller møte Rosenborg 2 til en ny treningskamp i Abrahallen.

- Vi viste stor framgang fra Ranheim 2- til Verdal-kampen, og vi har planer om å ta ytterligere steg mot Rosenborg 2 på lørdag. Der får vi en skikkelig test mot avdelingens kanskje beste lag pr dags dato.

Gutta i helblått må belage seg uten noen spillere som er utilgjengelige til lørdag. Kaptein Magnus Bjerke pådro seg et ribbeinsbrudd i en futsalkamp for en stund siden, men er forventet tilbake om et par uker. Samtidig er Kjartan Ulstad og fjorårets Tillerbyen-keeper Erland Tangvik bortreist.

- Men resten er klare til kamp, bedyrer Evjen.

- Vi begynner å få en solid spillerstall med en herlig blanding av verdifull erfaring og ungdommelig kraft. Den er ikke helt komplett ennå, men den er ikke mange dager unna å bli det, røper hovedtreneren før han legger til:

- Samtidig må jeg få si hvor bra stemning det er i Tiller om dagen. Alt jeg hører er optimisme og stor glede over at sesongen snart er i gang igjen på TOBB Arena Sør. Det er virkelig inspirerende, og vi deler naturligvis den gleden, alle mann.


Supportere er hjertelig velkomne i Abrahallen lørdag kl.12.00 for å heie frem de blå, men for de som ikke har anledning til å ta turen så vil kampen bli oppdatert direkte på Twitter.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline