Vindfull uavgjort

Postet av Marius L. Larsen den 15. Feb 2019

COOP ARENA (VERDAL): Herrelaget utlignet sent under vanskelige forhold, men dominerte mot Verdal torsdag kveld.

Jubel etter Hermanstads utligning.

Kveldens sortkledde spillere fra Tillerbyen fikk en vanskelig åpning på oppgjøret. Til tross for at det ikke hjalp at vindkastene var like harde som leggskinn, kunne gjestene takke seg selv for å ha havnet under før åtte minutter var spilt.

Verdal tok ledelsen da Tiller mistet ballen på midten, og en god kontring mikset med svakt forsvarsspill sørget for 1-0 for de blåhvite.

Men Tiller var da ikke dårlige i denne kampen heller.

Sørtrønderne styrte kampen i store perioder av første omgang, men det nærmeste de kom utligning, var redning på strek etter et godt slått hjørnespark av Magnus Bjerke.

Fortjent utligning

Tiller fortsatte dominansen i banespillet også etter sidebytte. Selv om det var mange bytter i pausen, var det flere gode angrep fra sorttrøyene.

Alpha Doboyou kom svært nære scoring halvveis i andre omgang da han kom alene med keeper etter et strålende gjennomspill av Espen Johnsen, men førstnevntes forsøk gikk rett på mannen med hanskene.

Men kort tid senere utlignet Robin Hermanstad til 1-1. Angrepsspilleren hadde vært veldig livlig siden innhoppet i pausen, og nok en gang var Johnsen arkitekten da han fant Hermanstad i feltet, som fra skrått hold hamret inn utligningen i lengste hjørne.

Verdal prøvde seg på en farlighet etter kluss i Tillers bakre rekker, men forsøket fra nesten død vinkel ble blokkert.

Henning Gladsø headet like utenfor på Johnsens smarte frispark, mens Sondre Garstad fikk kampens siste målsjanse på frispark fra 23 meter, men ballen gikk dessverre rett på keeper.

1-1 og mange solide momenter å ta med seg videre til neste kamp, som er mot Rosenborg 2 lørdag 2. mars kl.12.00 i Abrahallen.