Sølv og bronse i julecupen

Postet av Marius L. Larsen den 10. Des 2018

Tiller vant både sølv og bronse i Flatås Julecup i helga.

To J14-lag i to finaler. Se flere bilder på vår Facebook-side.


De blåkledde fra Tillerbyen er for alvor dypt inne i juleforberedelser, og det inkluderer også flere futsalhelger rundt omkring.

I helga var Tiller representert i både Rennebuhallen og splitter nye Flatåshallen, og som alltid går vi gjennom det første først.

I Rennebuhallen var våre tre seniorlag i 2. divisjon futsal menn i aksjon. Blåtrøyene spilte til sammen fem kamper gjennom lørdagen, og det startet på perfekt vis.

Tiller 1, våre eldste spillere i denne serien, slo Astor 8-0 før Tiller 3 beseiret Byneset 7-1. Deretter viste juniorene at de var bedre enn seniorene i en internduell som endte utrolig nok 13-1, men dagen ble avsluttet med to nederlag. Tiller 2 tapte til slutt 6-1 for vertene Rennebu mens Tiller 3 ble slått 6-2 av Byneset 2.

Se tabellen i 2. divisjon futsal menn her.


Nesten pallplass

I Flatåshallen deltok J14 og G15 med to lag hver i den nest siste helga av Flatås Julecup. Dette var også for øvrig mediaavdelingens første tur til den splitter nye hallen, og undertegnede vil på vegne av Tiller Idrettslag Fotball gratulere våre gode naboer med et praktfullt anlegg.

I G15-klassen gikk begge lag videre til sluttspillet på søndag, men det var bare ett av dem som kom seg videre fra åttedelsfinalen. I kvartfinalen ble Trygg/Lade beseiret 4-0, men det ble 6-3-tap for Strindheim i semifinalen.

I bronsefinalen ble det et knepent 3-2-tap for Kattem.


To finaler

I likhet med G15, gikk også begge J14-lagene videre til sluttspillet. Begge lag kom seg videre fra kvartfinalene, men det skulle bli adskillig tøffere i semifinalene. Tiller måtte komme seg gjennom kampen før en eventuell finale uten flere spillere som deltok i en håndballkamp, og selv om det ble tap for Charlottenlund for det ene laget, ble det 1-0-seier over Strindheim for det andre.

I bronsefinalen ble det nok en blå 1-0-seier over Strindheim etter en sen scoring av Synne Aunehaugen, og det skulle bli like spennende i finalen mot Charlottenlund.

Vilde Hulaas Grøseth sendte Tiller i føringen allerede etter tre minutter, men Charlottenlund utlignet kort tid etterpå. Tiller hadde de fleste sjansene, men det måtte golden goal til for å skille lagene. Med litt over minuttet igjen å spille, scorte Charlottenlund vinnermålet og vant dermed finalen 2-1.


Vi gratulerer G15 med fjerdeplass og J14 med bronse og sølv i Flatås Julecup!


Klubbdager på G-MAX fra mandag

Fra og med i dag, mandag 10. desember, er det klubbdager på G-MAX Tiller på Tiller Torget. Der får du hele 25 % rabatt på alle ordinære varer når du viser frem det digitale klubbkortet før du betaler, og kampanjen varer til og med onsdag 12. desember.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline