Nok en storeslem

Postet av Marius L. Larsen den 12. Nov 2018

Tiller kapret nok en gang de største pokalene i Heimdal Indoor.

Gull og sølv for J14.

De blåkledde fra Tillerbyen har for alvor begynt å bli husvarme i Heimdalshallen, og mens den tredje helga av Heimdal Indoor herjet på motsatt side av E6, deltok Tiller også i den tradisjonsrike Otta Cup.

De siste årene har Tiller stilt med flere lag i denne turneringen, og årets utgave var ikke et unntak. Blåtrøyene deltok med tre lag i G19-klassen, der samtlige lag avanserte til sluttspillet søndag morgen.

I 8-delsfinalen takket ett av lagene for seg, mens de to andre spilte kvartfinale senere på dagen. Der ble det imidlertid stopp for begge gjenværende lagene, og Tiller måtte dermed reise tomhendte hjem rent pokalmessig - men med mange nye herlige opplevelser.

Golden girls

Her hjemme stilte Tiller med lag i J14-, G15- og damer-klassen i Heimdal Indoor, der de to førstnevnte klassene startet showet på fredag mens våre eldste jenter hadde lørdagskvelden fylt opp med høydramatiske kamper.

I J14-klassene gikk begge lag videre til sluttspillet som puljevinnere, mens to av tre G15-lag gjorde det samme. Samtidig avanserte begge damelagene til utslagsrundene på søndag.

Og søndag skulle bli en lang dag.

J14 startet også ballet her, og etter de vant første kamp, så de seg aldri tilbake. Begge lagene vant sine semifinaler, og dermed var det duket for nok et ensidig Tiller-oppgjør i finalen. Der vant Tiller 1 knepent 1-0 over Tiller 2, og Ida Marie Dahl Bjørkøy ble kåret til finales beste spiller.

Tøffe studenter

Blant de to G15-lagene som spilte utslagsrunder på søndag, var det ett lag som kom til semifinalen. Der måtte de se seg slått 3-2 av Charlottenlund etter ekstraomganger, og hellet var heller ikke på plass i bronsefinalen mot Kattem. Der ble det et knepent 2-1-tap.

For våre to lag i damer-klassen skulle det bli dramatikk. Våre yngste spillere avanserte til semifinalen etter å ha slått ut NTNUI 2, mens våre eldste spillere slo Nardo 1-0 på golden goal.

I den ene semifinalen vant det yngste laget 2-0 over et sterkt Ranheim-lag, mens den andre semifinalen måtte det eldste Tiller-laget se seg slått av NTNUI 1 på straffesparkkonkurranse, etter at det var 0-0 etter full tid og golden goal.

I finalen ble dette studentlaget for tøft for yngstejentene, som måtte se seg slått 4-2 av en solid motstander som vant samtlige kamper i denne turneringen.

Vi gratulerer J14 med gull og sølv, G15 med fjerdeplass og damelagene med henholdsvis tredje- og andreplass!