Pokalplukkende helg

Postet av Marius L. Larsen den 5. Nov 2018

Tiller innkasserte mange pallplasseringer i helga.

Ren Tiller-finale i J17-klassen i Heimdal Indoor.


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde mange store opplevelser i helga, der det hele kulminerte i en topplassering i Heimdalshallen.

Helga startet allerede på fredag, da Mari Kristine Vik kom inn som innbytter i 2-0-seieren over Belgia i J15-landslagets andre treningskamp mot vertsnasjonen. Mari spilte hele kampen i onsdagens 2-2-oppgjør mot samme motstander.

Dermed har Tillers ferskeste landslagsspiller, nummer sju i rekken, allerede fått to kamper - og flere kan det bli.


Sølv i KM

Helga fortsatte på lørdag da G16-3 åpnet dagen med å spille KM-finale i 7er-serien. Der møtte de et godt Byneset-lag, og til pause sto det 2-2 etter to scoringer av Sadiki Reberaho.

Men Byneset stakk ifra etter pause, og selv om Thomas Mikalsen tente håpet om gull med sin 3-5-redusering, fastsatte grønntrøyene sluttresultatet til 6-3.

Dermed ble det sølv for G16-3 i 2018-sesongens siste kamp.


Tiller lagde mest liv

I helga var G13 på reisecup. Gutta deltok i Dahlecup, arrangert av Dahle Idrettslag i Kristiansund. Der stilte Tiller med tre solide futsallag, og alle avanserte til A-sluttspillet senere på lørdagskvelden.

Samtlige gikk videre til kvartfinaler på søndagsmorgenen, men der ble det imidlertid stopp for to av lagene. Det siste laget kom helt til semifinalen, men de måtte se seg slått av laget som til slutt vant turneringen.

I bronsefinalen fikk våre gutter en herlig revansje, da de slo Clausenengen 5-2 og kapret en fantastisk tredjeplass.

- Takk for at dere tok turen til Dahlecup og lagde liv på tribunen, forteller Lina Ersvik Pedersen i Dahle IL til Tiller IL Fotball, som bekreftet Tillers tilstedeværelse med mange supportere og effekter som flagg og skjerf.


Pokalfangst i Heimdalshallen

Tiller fortsatte futsalfesten hos våre naboer i Heimdal FK og i deres Heimdalshallen. I årets andre helg av Heimdal Indoor stilte Tiller med tre lag i G14 og to lag i J17.

To av G14-lagene avanserte til sluttspillet på søndag, der begge til slutt måtte møtes innbyrdes i semifinalen for å måle krefter. I bronsefinalen vant Tiller 3-1 over Charlottenlund, mens det ble et knepent 2-1-tap på golden goal i finalen for Ranheim.

Finalens beste spiller ble keeper Isak Hassel Andersen.

Begge J17-lagene storspilte i både gruppespillet og sluttspillet, og det endte med at det ble en ren Tiller-duell i finalen. Tiller Hvit ledet 1-0 ved Louisa Stuedahl, men Marie Methi utlignet for Tiller Blå med få minutter igjen å spille.

En svært spennende finale ble avgjort med 30 sekunder igjen å spille - i golden goal-ekstraomgangen. Marie Methi ble kåret til finalens beste spiller etter at hun satte inn 2-1 og kampens siste scoring.


Vi gratulerer våre lag med fantastiske prestasjoner i helga!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Marius L. Larsen

Kategori

Levert av IdrettenOnline