Tapte, men vant

Postet av Marius L. Larsen den 21. Okt 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): J17-1 tapte siste seriekamp søndag ettermiddag, men uten betydning.

Marie Optun (i midten) scorte kretsmesternes siste utendørsmål i 2018.

De blåkledde fra Tillerbyen begynner for alvor å trekke inn i varmen, men fremdeles er det minimum én uke igjen av årets høstsesong.

Søndagens J17-kamp på TOBB Arena Sør var et oppgjør mellom nummer en og to på tabellen, men Tiller hadde allerede blitt kretsmestere etter å ha slått Remyra 7-0 i forrige serierunde.

Allikevel var det et ventet tøft og jevnt oppgjør mot sølvplasserte Strindheim. Gjestene fra Leangen tok ledelsen tidlig i oppgjøret, men Marie Optun utlignet rett før pause på en lekker avslutning i nærmeste hjørne.

Kampen lå og vippet gjennom hele andre omgang, men det var Strindheim som scorte vinnermålet ti minutter før slutt og fikk dermed sin seier over Tiller i årets sesong.

J17-2 leverte en solid høstsesong i 1. divisjon, og de endte på en svært respektabel 3. plass, kun fire poeng opp til avdelingsvinner Ranheim 2.

Vi gratulerer J17-1 med gull i 0. divisjon og J17-2 med bronse i 1. divisjon!