Strindheim 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2018

RUTA ARENA (LEANGEN): Kvinnelaget tapte semifinalen i OBOS-cup onsdag kveld.

Sandra Aardahl Gulstad tente et håp helt på tampen, men det ble bare nesten for Tiller.

Det var som forventet tett og jevnt i åpningsminuttene mellom to av Trondheims beste 3. divisjonslag, der en finale i det trønderske mesterskapet var i potten.

Den første målsjansen kom etter 13 minutter, men Victoria Sande Petersen klarte ikke å overliste Strindheims keeper da hun kom alene gjennom.

Like etterpå føk et skudd fra Celine Kleiven Vevle like over mål, og det tok ikke lang tid før Mia Bjerkan fikk en gyllen mulighet til å sende Tiller i ledelsen. Hun kom alene med keeper fra skrått hold, men forsøket gikk midt på jenta med hanskene.

Rett før pause ble det dramatisk da Strindheim fikk indirekte frispark på 12 meter etter et tilbakespill, men forsøket ble glimrende reddet av en miks av keeper Marthe Jakobsen og kaptein Tiril Olsen.

Hektiske sluttminutter

Tiller kunne og kanskje burde ha ledet til pause, men mål preger kamper.

Andre omgang startet like jevnt og sjansefattig som den første, men så tok Strindheim gradvis over kampbildet, og Tiller slet med å få til noe etablert spill.

Jakobsen hadde to strålende redninger før hun til slutt måtte se seg slått. Ti minutter før full tid mistet Tiller ballen på vei framover, og en god Strindheim-kontring endte med scoring i duell med keeper.

Rett etterpå doblet de ledelsen på et hjørnespark, men Tiller ga seg ikke.

Sandra Aardahl Gulstad reduserte til 1-2 i det 89. spilleminutt etter et strålende forarbeid av Synne Bye-Andersen, og nå ble det hett i Strindheims 16-meter.

Først sendte Vevle et frispark rett forbi alle i feltet, og ikke lenge etterpå fikk samme spiller en glimrende mulighet til å utligne, men skuddet fra 15 meter ble godt reddet av keeper.

Helt på tampen klarte ikke hvittrøyene å sette pannebrasken på et godt slått hjørnespark fra Kaisa Øien Aune, og kampen ebbet dermed ut i et skuffende 2-1-tap.

Dette var kvinnelagets siste obligatoriske utendørskamp for året, og vi gratulerer våre eldste jenter med en 3. plass i 3. divisjon og semifinale i OBOS-cup!

Nå venter innendørstreninger, Heimdal Indoor og muligens noen kamper i futsalserien samtidig som 2019 skal planlegges med nøyaktighet.