Kolstad 2 5 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 10. Mai 2014

HUSEBY IDRETTSPARK (KOLSTAD): A-laget ledet tidlig 2-0, men ble knallhardt straffet av egne feil mot et solid Kolstad-lag.

Olav Bleivik Wist spilte en svært god kamp for Tiller, men kunne ikke forhindre et nytt tap for A-laget. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkleddes beste menn fikk en pangåpning på lokaloppgjøret, da gjestene fra Tillerbyen fikk betaling for sitt høye press.

Etter 12 minutter satte Kim Horghagen inn 0-1 fra ti meter etter flott angrepsspill assistert av navnebror Roxan Kvande, før samme mann doblet ledelsen alene med keeper etter pasning fra Kevin Karlsen.

Men det store Tiller-trykket ble etter hvert dempet, og Kolstad 2, som stilte med et nærmest 3. divisjonslag denne ettermiddagen, kom mer inn i kampen.

De fikk også sin redusering etter 28 minutter, da Tiller misset i bakre rekker på en kontring, og en Kolstad 2-spiller fikk sette ballen forbi keeper Even Bergheim og i mål til 1-2.

Brudd til baklengsmål

Tiller-spillerne bestemte seg i pausen for å fortsette å opprettholde entusiasmen fra første omgang, men det kom en rask demper etter hvilen.

Kolstad 2 snudde kampen før omgangen var ti minutter gammel, dette også på overganger. Forsvaret ble vendt vekk, og to raske mål alene med Bergheim førte til 3-2-ledelse til hjemmelaget.

Etter 61 minutter økte vertene ledelsen til 4-2, etter en duell i feltet som en Kolstad 2-spiller plukket opp og satte i et åpent mål.

Kvande tente imidlertid håpet om poeng med sin redusering alene med keeper etter en flott stikker fra Olav Bleivik Wist 13 minutter før slutt, men hjemmelaget tok tilbake tomålsledelsen fem minutter senere.

Tiller klarte aldri å komme nærmere ny redusering og utligning, og måtte dermed se seg slått 5-3.

PS! Marius Bondø Garstad og Tormod Østerås fikk sine første A-lagsminutter for året.

PPS! Juniorspillerne Magnus Bleivik Wist (16) og Preben Holm Aune (17) fikk sin A-lagsdebut i dag.